Szerintetek ez miért volt?
Engem is többször altattak, de nem ébredtem sírva egyszer sem. A család ott volt, csak azt mondták, hogy mindenféle dologról beszéltem, hogy mit kéne csinálni. Amiről a műtét előtt beszélgettünk, amiről gondolkodtam előtte, az jött ki a számon. De elég nevetséges volt, hogy teljesen jelentéktelen dolgokról beszéltem súlyos műtétek után.
Szerintem úgy ébred az ember, ahogy érezte magát, amiről gondolkodott altatás előtt, és az maradt az agyában utolsónak. És ébredéskor kiadja.
Sosem ébredtem fel sírva, csak hülyeségeket beszéltem, állítólag a nővért faggattam hogy hol sütötték azt a süteményt aminek az illatát éreztem.
Szerintem csak van benned egy kis lelkiismeret az lázadt fel a tetted ellen.
"Az abortusz.hu évente..." na annál hazugabb honlapot is keveset láttam... azt írják a bemutatkozásban, hogy:
"Célunk nem az, hogy bárkit rábeszéljünk a gyerekvállalásra, sokkal inkább az, hogy segítsünk közösen végiggondolni a lehetőségeket és számba-venni a félelmeket." - és ehhez képest az egész honlap nem más, mint magzatvédő propaganda a durvább fajtából...
De szerencsére nemigen látogatják, az "Aktuális"-ban is 2013-as tartalom van...
Az abortusz.hu évente szervez lelki feldolgozó napot.
meg mi nem kéne még?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!