Szegénységre érdemes megtartani a magzatot?
Figyelt kérdés
Te megtartanád?2016. dec. 18. 09:53
31/48 anonim válasza:
Tartsd meg, az élet a legnagyobb ajándék, amit adhatsz neki!
32/48 anonim válasza:
Gondolj bele, ha mar megszuletett volna te elvenned az eletet, mert nincs eleg penz?
33/48 anonim válasza:
Az en csaladom is anyagilag elegge a beka feneke alatt volt. Gyerekkoromban sokat nelkuloztem. De ettol fuggetlenul en orulok hogy elek. Sot, vittem is valamire az eletben. Jo munkam van es most csaladom is. Tehat ne vetesd el anyagi okok miatt. A te babadnak is lehet jo elete, szegenysegben is. Ha viszont nem hagyod megszuletni akkor semmilyen elete nem lesz.
34/48 anonim válasza:
En mar 79 èves vagyok ès 6an voltunk testvèrek,2 Rakosi rendszerben született amikor jöttek lesöpörni a padlàst! Ès mindannyiam felnőttünk!
35/48 anonim válasza:
Én egy öreg családi házban nőttem fel, az öcsémmel közös gyerekszobában.Nyaranta segítettünk a szüleinknek a szőlőben dolgozni. Édesapám vasutas volt, így nyaranta táborozhattunk. Szülőkkel közös nyaralás nem volt csak kirándulás. Mégis boldog gyerekkorom volt.
Gyermekeim, akkor születtek, amikor még a szülőknél laktunk.Fiam már elmúlt 12 és a lányom is 10, mire külön szobát kaptak. Ma már nagymama vagyok.
36/48 Ignatio válasza:
Nyílván sokan nehezen éreznek a kicsi szívével s gondolkoznak a fejével, de hidd el, a legszuperebb dolog a kicsinek az maga az élet (,ami tele van kihívásokkal), amit maga ragadhat meg, amiért meg kell küzdenie.
37/48 anonim válasza:
Amikor a fiam született, akkor anyósnál laktunk egy szobában.
Azóta saját ház van, gyerek az orvosira jár, még mindig nem haltunk éhen, pedig tesó is lett, nem egy, munka van, pénz van, pedig senki a világon nem segített nekünk semmiben. Ja, hogy dolgozni kellett érte? Van ilyen...
38/48 anonim válasza:
A húgom is az abortusz után 1 hét múlva ott volt a kórházban, a kicsi gerincét szülte meg és a fejét a kollégium wc-ben, majd belázasodott, majdnem ottmaradt ő is az asztalon. Aki pedig ma meg tud takarítani 50-80000 ft-ot egy hónapban, az már gyanús, de tuti nem a középosztály (ha még lenne ilyen) kategória. Akkor csak a 300000ft-os fizetéssel élők szülhetnek? Hurrá... Igen, megtartanám. Amúgy a megtakarításokat nagyon szeretik a biztosítók, meg a bankok! Ne szüljünk, inkább nekik adjuk oda a pár ezer forintunkat is, hogy biztosítsuk a jövőnket, majd nézzük végig, amint eltűnnek a pénzünkkel és biztosítottuk az ő jövőjüket...
39/48 anonim válasza:
38, 39 sokkolt. Nagyon sajnálom, hogy ez történt.
40/48 anonim válasza:
Én is sajnálom, az előttem szólót (38) is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!