Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szegénységre érdemes megtartan...

Szegénységre érdemes megtartani a magzatot?

Figyelt kérdés
Te megtartanád?
2016. dec. 18. 09:53
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
51%
Hja, ha nincs érv, akkor le kell pontozni. Az intelligencia az itt hiányzik, ugye. Akkor hajrá, tessék szülni a semmire, segélyre.
2016. dec. 18. 13:23
 12/48 anonim ***** válasza:
34%
Nem tartanam meg. En nem ereznem jol magam ugy, hogy tudom en es a gyerekem se engedhetunk meg olyan eletet mint amilyet en normalisnak tartok. Lakas/haz(kulon szobaval neki), kocsi,evenkenti nyaralast alapnak tartok. Mar pedig ha ezek kozul legalabb egyet nem tudok biztositani, akkor nincs gyerek.
2016. dec. 18. 13:41
 13/48 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ebben nem a mi dontesunk szamit, vagyis, hogy szerintunk erdemes, vagy sem, aki szeretne gyermeket vallalni, meg a szegenysegben is kiteremti a gyermekenek amit kell es ami szukseges. Tehat inkabb azt mondabnam, hogy mindenkinek szive joga eldonteni, hogy szeretne e gyermeket, persze azert az sokat szamit mennyire szegenyseg az a szegenyseg.
2016. dec. 18. 13:49
 14/48 anonim ***** válasza:
54%
Valoban, az evenkenti nyaralas hianya erv az abortuszra...
2016. dec. 18. 14:02
 15/48 anonim ***** válasza:
37%

"Lakas/haz(kulon szobaval neki), kocsi,evenkenti nyaralast alapnak tartok."

Nincs lakásunk, nincs házunk, bérlünk.

Nincs kocsink, van jogsink, de nem tudunk vezetni.

Nem voltunk nyaralni 3 éve.

A te mércéddel alkalmatlanok vagyunk a gyerekvállalásra.

Ugyanakkor: havi nettó 400 megvan úgy hogy én csak (max) GYED-et kapok. Többmillió pedig megtakarításként.

Belvárosban élünk, jó tömegközlekedéssel és taxira is telik, ha kell.

Nem minden fekete és fehér.

Egyébként nélkülözésre nem vállalnék.

Az én mércém a havi 100/fő,nem pedig a felhalmozott anyagi javak.

2016. dec. 18. 14:45
 16/48 anonim ***** válasza:
59%
megtartanám, engem is megtartottak szerencsére, és most két diplomásként nagyon jó munkahelyen dolgozom. Különben is, nem lehet tudni mit hoz az élet, lehet valaki jólétre szül gyereket, aztán mondjuk két három év múlva a padlóra kerülnek anyagilag. Akkor ölje meg a már meglévő gyereket? Sosem lehet tudni hogy mit hoz az élet, fentről is lehet nagyot esni és lentről is feljutni. Anyának én motiváció voltam, hogy jobb életet biztosítson nekem, így tanult, és utána jobb munkát kapott. Nincs lehetetlen csak tehetetlen.
2016. dec. 18. 14:50
 17/48 anonim ***** válasza:
69%
A szegénység elég relatív, van akinek már az is szegény akinek nincs kocsija meg nem lesz minden gyereknek külön szobája. Én még most is ahhoz viszonyítok, hogy mi volt, amikor én voltam gyerek: volt annyi kaja amennyi kell, meleg lakás, pár játékom, babakocsim, de nem volt autónk. az unokatesóim kinőtt ruháiba jártam és iskolás koromig még egy saját ágyam se volt, mégse éreztem, hogy szegények lennénk.
2016. dec. 18. 16:24
 18/48 anonim válasza:
62%

Őszintén, miért kell lepontozni valakit, aki nem "anyatigris",és nem szülne meg egy gyereket?

Szerintetek, ha átlagosan élnének, kiírná a kérdést vagy szegénységet írna?

De kérdezzük inkább meg a kérdezőt:

Kérdező, első gyermek lenne?

és mit értesz a szegénység alatt?

Mert ha a rezsire nincs pénze az embernek, vagy magára,akkor pelenkára, gyerekre, tápszerre, ruhára ugyan honnan lenne?

2016. dec. 18. 17:11
 19/48 anonim ***** válasza:
46%

Mit kotoszkodtok? Unatkoztok?

Senkire nem akarom rakenyszeriteni a sajat nezeteimet, es nem is irtam, hogy alkalmatlan szulo lenne barki is, aki nem rendelkezik ezekkel a feltetelekkel. En igy nem vallalnek be gyereket, magammal szemben meg mar hagyj allitsak fel elvarasokat... basszus. En lesz*rom tokre ha halomra szulitek a gyerekeket, a par negyzetmeterre Bp. kozepen(videkrol hallotattok mar ahol a vonat is egy oraban egyszer van es busz sincs???) es nem zavar titeket, hogy szexualis eletetek sem lesz egy jo darabig a parjaitokkal, vagy a tini korszakban is egymast kell bamulniuk a gyereiteknek mert meg a Balcsira se ugortok le sose.

Mindenkinek szive joga eldonteni mikor szeretne a gyereket. Nekem meg az is eleg lenne, ha nem akarom. Lehet maglyara vetni, bar ismeretlenek ilyen szintu velemenyere csak rohogni tudok. :)

2016. dec. 18. 18:40
 20/48 anonim ***** válasza:
33%

Nem volt se penzunk se hazunk se kocsink se jogsink sot munkank sem volt mndketten tanultunk es csak diakmunkat vegeztunk es laberletben egy sozbaban kezduk.

Igy szulettek a gyerekek.

Mire meglett a 3 gyerek lett 2 diploma haz kocsi nyaralasok anyagi biztonsag.

ps en is alberletben egy szobaban szulettem es testvereink is megis mire 10 eves lettem megvolt mindennunk.

Soha nem emlekeztem szegenysegre vagy arra ami nem volt.

Arra emlekeztem hogy kirandultunk tekertunk a hegyekben sutit sutottunk jatszottunk szerttek minket es edesapam egesz ejjel tanult nappal pedig dolgozott.

2016. dec. 19. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!