Terhesség megszaktáshoz érdemes orvost fogadni?
Figyelt kérdés
Ma voltam az első családvédelmis beszélgetésen. Megijesztett a dolog, mert a nő azt mondta volt olyan eset, hogy első abortusz után valaki meddő lett. Meg hogy bunkók velük a kórházban. Ezért jutott eszembe, ha talán fogadok fel orvost, jobban odafigyel rám. Érdemes? Mennyibe kerülhet így?2016. júl. 12. 14:47
1/13 anonim válasza:
Szerintem ha nem magánkórházban csináltatod (100.000 pl. a Maternityben), akkor azzal, hogy orvost fogadsz, nem érsz semmit. Az ápolónők ugyanúgy csúnyán nézhetnek, a meddőség meg minden ilyen műtétnél jelen van kis eséllyel (pl. császármetszésnél is). Nem tudom, ennyit rá akarsz-e szánni.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem, nem magankorhaz, csak fogadott orvossal. Talan a penz miatt nem olyan futoszalag szeru lenne, erre gondoltam...Hanem lelkiismeretesebben csinalna, tudom igy is megvan az eselye h nem jol sul el. Hat ez nehez kerdes. Igazabol a korhazban levo orvosok sem voltak bunkok mikor elmondtam nem tudom megtartani es abortuszt kerek. Csak ott meg par kerdesrwe sincs ido, olyan gyorsan lezavarjak, sok a beteg, nem igazan torodnek ezzel. Idom se volt reszleteket kerdezni, ennyi az egesz hogy akkor nem tartja meg? Itt a papír ami kell, azt majd jojjon. Ennyi
2016. júl. 12. 15:06
3/13 A kérdező kommentje:
Aztan felhivtam egy maganorvost, igaz csak telefonon beszeltem meg vele. Mara van hozza idopontom. De olyan mas volt mar telefonban is, semmi megvetes, meg mindenre valaszolt. Ra gondoltam, hogy megbeszelnem vele csinalja meg o. Nem erdekel, hogy a penz miatt ilyen. Nekem ez nagy trauma igy is, nem kell hogy meg ketelyek is legyenek bennem a mutet miatt, meg flegmazzhon az orvos is.
2016. júl. 12. 15:09
4/13 anonim válasza:
Ok.De értsd már meg,amit az első írt:nem a doki a bunkó,hanem-általában-a többiek(beteghordó,nővérek,stb.).
5/13 anonim válasza:
Velem senki nem volt bunkó. Sőt.
Fogadott doki csinálta nekem, 30ezret adtam neki, de le a kalappal mindenki előtt. Sem egy csúnya nézés, sem egy rossz szó semmi. Mindenben segítettek, a nővér is nagyon rendes volt, figyelt rám, kísért a mosdóba, hozta az ebédet, stb. A doki előtte is velem volt, elmagyarázta mi lesz, a műtőben nyugtatott, utána óránként bejött, nézte a hasam, nyomogatta, figyelt rám.
6/13 anonim válasza:
Na erről a bunkóskodásról egy csöppet! Nővér vagyok az x kórházban egyik kollégám altató orvos az abortuszon.A nők elvárják hogy kedvesek is legyenek velük meg mi egymás óhaly sóhaly de belegondolt abba bárki hogy a piszkosmunkát ki végzi és ki megy haza fortyogó gyomorral évek óta napi 30 műtét után??Ez olyan mint a boncolás sosem leszel rá immunis!
7/13 anonim válasza:
Utolsó, nem kell akkor ezt a munkát csinálni. Én nem csinálnám, hogy ne fortyogjon a gyomrom, ezért nem is csinálom. Ha meg már csinálod, akkor végezd a munkát, nem azért fizetnek, hogy bunkó légy. Semmi közöd hozzá, ki miért megy be hozzátok a kórházba. Mint ahogy annak a betegnek/páciensnek (ahogy hívod) sincs ahhoz köze esetleg hogy ha te vered a gyerekedet vagy az altatóorvos kollégád iszik. Ja hogy ti ilyet nem csináltok? Lehet az abortuszra befekvő nőt meg megerőszakolták. Elképesztő hog feljogosítva ézitek magatokat a parasztságra :D Képzeld, én meg nem értek egyet azzal, amiket a külföldi munkaadóm kér tőlem a cégnél, ettől még nem vagyok vele paraszt.
8/13 anonim válasza:
6. válaszoló.Sok mindenben igazad van,de ez nagyon bántja a szemem:óhaly=óhaj,sóhaly=sóhaj.
7. válaszoló:a doki megválogathatja,hogy végez-e abortuszt,de a nővérek,beteghordók,stb. nem mondhatják,hogy:bocsi,én nem viszem le a műtőből,vagy én nem nézek rá,vagy látom el,stb.
10/13 A kérdező kommentje:
Végül megfogadtam az orvost, mert rendes volt, valahogy biztonságérzetet ad. Ő azt mondta, ez a magánügyem, nem kell se neki, se másnak magyarázkodnom mért döntöttem így. Na ez normális hozzáállás. Tényleg elképesztő, hogy van ilyen aki jogot érez a parasztságra, mert nem ért valamivel egyet. Gondolom, sejtetted hogy végeznek ilyen műtétet is, ha nem bírja a gyomrod nem kell ezt csinálni. A boncmester is tudja hogy halottakat fog boncolni, nem mesedélután lesz. Ő ezt választotta.Lehettél volna könyvtáros is például, ott nincs abortusz, meg semmi gyomirforgató dolog. De ha ezt választottad akkor csináld normálisan. Hála istennek vannak még rendes orvosok is, mint pl qki műteni fog, nem rugdos mégg pluszban hanem inkább megnyugtat. És nem, nem várom el hogy kinyalják majd a hátsómat, meg "óhaj, sóhaj". Csak normális ellátást, beszólás, bunkóság nélkül. Ez alap lenne, nem gondolod? A fizetést azert kapod, higy elvégezd a munkát, nem higy kinyilvvánitsd a nem tetszésed.
2016. júl. 13. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!