Tejserkentő teát mikor érdemes elkezdeni inni?
Figyelt kérdés
Már a terhesség alatt esetleg?
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 11. 19:05
1/7 anonim válasza:
Szülés után, de ha igazán hatásost akarsz akkor inkább alkoholmentes sört vagy malátaitalt igyál, hatékonyabb.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. júl. 11. 19:34
3/7 anonim válasza:
ha szülés után úgy tapasztalod hogy nincs elég tejed. egyébként felesleges.
4/7 anonim válasza:
Akkor, ha már megvan a baba és azt tapasztalod, hogy nincs elegendő.
Egyébként felesleges. A sok folyadék és a megfelelő táplálkozás általában elég ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű és tápláló teje legyen anyukának.
Én speciel allergiás is voltam rá, de szerencsére nem is kellett, mert nagyon rövid idő alatt nagyon sok lett.:)
5/7 anonim válasza:
Akkor érdemes, ha már megvan a baba, és azt tapasztalod, hogy nincs elég tejed. És akkor is először csak kis mennyiségben, mert sok babának fájhat tőle a gyomra.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 11. 21:41
7/7 anonim válasza:
nekem mindkét gyerekemnél hasfájást okozott. Nekem ami bevált,a malátaital és az urtica urens golyó, no meg a gyakori mellretétel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!