Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szegénységre érdemes megtartan...

Szegénységre érdemes megtartani a magzatot?

Figyelt kérdés
Te megtartanád?
2016. dec. 18. 09:53
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
14%

Nélkülözésre nem vállalnék, de ha van mit enni, van hol lakni, számlákat ki tudjatok fizetni, akkor a ti döntésetek.

A külön szobát én is fontosnak tartom, tartottam is amikor megfogant a lányom.

Ha leírnad mire gondolsz pontosan,mekkora szegénységre gondolsz,könnyebb lenne válaszolni.

2016. dec. 21. 19:03
 22/48 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Soha nem tartanék meg olyan babát akinek nem tudnék megadni mindent amit kell. Így is sokan szülnek felelőtlenül a semmire.

2017. jan. 5. 02:00
 23/48 anonim ***** válasza:
27%

Utolso bolond vagy

Mindent ami kell szuper relativ dolog.

Stokke agy es babakocsi ? Luxuscikkek.

Minden orszag kultura szemely szamara mas a minden.

Azsiaban egy rizs mashol magan nanny luxusbolcsi.

Mindent,,,,,,,,

2017. jan. 5. 09:52
 24/48 anonim ***** válasza:
17%

Mi a bánatos francért lennék bolond azért, mert nem akarnék a semmire gyereket szülni?

Igen van aki vállalja akkor is, ha hónap végére semmi pénze nem marad, és egy hirtelen betegség vagy bármi miatt már bajban van, megy kuncsorogni a tv-be, rokonokhoz stb, mert nincs pénze gyógyszerekre, sem másra, félretenni-megtakarítani nem tud. A kicsi gyerekek pl gyakran betegek. Rohadtul nem akarnék azon tanakodni, hogy gyógyszert vegyek a kicsinek vagy kaját. Csak ha gondol egyet a hűtő, és tönkre megy, az is jó sokba kerül újat venni, és valljuk be, az elég fontos.

Felelőtlenség így gyereket vállalni. Akinek van a kötelezők (megélhetés)plusz megtakarítás után mondjuk 50-80 ezer ft-ja ami megmarad azt elégnek gondolom 1 gyerekre. Lehet, hogy nem kerül ennyibe havonta egy pici, de én nem kockáztatnék.

Attól, hogy cuki meg édes, meg aranyos, még nem lesz kifizetve a pelenkája és az étele, a ruhái, ha egyszer nincs rá elég pénz. Remélem érted a lényeget. Szóval nem, szegénységben nem vállalnám semmiképp. A babakocsi meg olyan dolog, hogy ha még arra sincs pénze az embernek, akkor egy gyerekre mégis hogy lenne???

Nem luxusra gondolok én sem, csak alapokra, hogy ne kelljen nélkülözni, és vész esetére megtakarítás is legyen. Kb ennyi.

Ha mások ezek megléte nélkül vállalják, az az ő dolguk.

2017. jan. 6. 18:45
 25/48 anonim ***** válasza:
52%

Értelmes ember nem a semmire vállal gyereket, de nem hiszem kedves utolsó válaszoló, hogy hátrányt szenved a gyerek, ha nem 300.000 Ft.-os babakocsiban tolják, csak mondjuk 40.000-esben.

Nem voltunk milliomosok amikor szültem, de mindene megvolt.És nem a gagyi pelenkát vettük neki.

Most sem vagyunk gazdagok, de megvan mindene, számlák kifizetve, bármilyen kaját tudok főzni a hó végén is.

Akkor én felelőtlenül vállaltam gyereket 7 évvel ezelőtt?

2017. jan. 6. 18:58
 26/48 anonim ***** válasza:
21%

Vicces vagy utolsó. Láttad valahol, hogy én 300 ezres babakocsit emlegettem? Nem. Ha oda képzelted, az a te dolgod.

Én mindössze annyit írtam, hogy én a magam részéről azt tartom felelősségteljes gyerekvállalásnak, ha az aki vállalja, rendelkezik a megélhetéshez szükséges pénzösszeggel, megtakarításra szánt összeggel, plusz kb 50-80 ezer ft összeggel a gyerek részére havi szinten. Én ennek hiányában nem vállalnám.

És igen, a babakocsit akapnak tartom, de sehol nem írtam, hogy 300 ezerbe kerüljön. Külön írtam is, hogy nem luxusra gondoltam, de talán fuss neki mégegyszer az írásomnak, mert elsőre nem sikerült megérteni.

2017. jan. 6. 19:09
 27/48 anonim ***** válasza:
69%

Vegre valaki erti amit irtam

Senki nem tudja meghatarozni mi az a minimum amit szugsegesnek tart egy gyerekhez.

Az evek mulnak mire ,,minden,, meglesz szulni nem fogsz max nyugdijba menni.

Mi alberletve szulettunk ket dolgozo szulo gyerekekent.

Csorok voltunk de szuper gyerekkorom volt minden nelkul.

Zeneltunk kirandultunk egyutt voltunk sok sok kozos program volt

De nem volt se kocsi se luxusnyaralas se kutyuk

Dunaprton satoroztunk nyaranta bejartuk az orszagot busszal vonattal.

A mai vilagban szuleink felelotlenek lettek volna?

Mindharman felsofokut vegeztunk kesobb munka mellett onerobol

2017. jan. 6. 19:14
 28/48 anonim ***** válasza:
21%

Azért ma Magyarországon nem mindenkinek van x összeg megtakarítása.

Mert nincs miből legyen.Nagyon drága minden.

2017. jan. 6. 21:05
 29/48 anonim ***** válasza:
Ha nincs havonta 20-30 ezer sem megtakarítàsra, hogy ne éljenek reljesen hónapról hónapra, akkor gyereket hogy mernek vàllalni?
2017. jan. 6. 23:15
 30/48 anonim ***** válasza:
* jav : teljesen
2017. jan. 6. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!