A feleségem nem akarja a negyedik babánkat, én igen. Nem tehetek semmit?
Sziasztok!
3 gyermekünk van, a legkisebb 3 éves, a legnagyobb 7. Három gyereket terveztünk, de védekezés mellett teherbeesett a feleségem. Elég hamar észlelte a tüneteket magán, a teszt pozitív lett. Ma volt nőgyógyásznál, állapotos.
Nem akarja a babát, mert most végez a fősulival, dolgozni akar és azt mondja, így tudunk többet megadni a 3 gyereknknek.
(Teszem hozzá, magasan az átlag fölötti fizetéssel rendelkezem. Nem élünk nagy lábon, de nem is vagyunk szakadtak)
Tudom, hogy az ő teste, neki kell kihordania, megszülnie, de nekem morálisan nem fér bele az abortusz, pláne, mert vesztettem el testvéremet fiatalon és nem tudnám ezt a veszteséget is feldolgozni.
Igazából csak panaszkodni jöttem, nem tudom őt meggyőzni. Belehalok.
Megkérdeztem tőle, hogy képes-e feláldozni önmagért a babát és a házasságunkat és igent mondott.
#39, én a Kérdező meg a feleség szempontjait is megértem, és - férfiként - inkább a feleségnek adok igazat, és azt gondolom, hogy itt inkább a férjnek kellene méltányosnak lenni, és nem a párja élete és boldogsága elé helyezni egy egy embriót, és a saját elveit.
(egyébként a dolog már vélhetően eldőlt az elmúlt 1 hónapban.)
Hát én ennyi pénzből nem mernék ennyi gyereket vállalni!
Nekem is majdnem ennyi pénzem van, idén már jóval több is lesz, de sosem elég semmire, pedig mi ketten vagyunk!
Az igen, pfff! Nem, nem igaz! Sőt, vicceltem! Örülök, ha a te életed szebb és jobb!
Én ebben élek!
Nem állok le veled.....
Közös profilunk van a férjemmel ide. A kérdést ő tette fel, én pedig reagáltam, mert hányingerem lett attól, hogy az első kommentelő még engem hozott ki minősíthetetlen anyának. Nem bírtam volna elvetetni a babát, de ez az egész arra az időszakaszra emlékeztetett, így szándékosan nem léptem be ide, nem olvastam az utána érkező kommenteket. Azóta viszont történtek új dolgok, és kiváncsi voltam, még hányan szidnak engem úgy, hogy fogalmuk sincs róla, hogy én milyen ember vagyok és milyen a férjem. Senkivel nem tudom megebszélni ami most történt, név nélkül könnyebb ideírni, kiadni magamból amit érzek. Neked ez szappanopera, vicc, nekem ez a házasságom. Úgy, hogy rábeszélt tartsuk meg a 4. babát, különben bele fogok roppanni az abortuszba. Egyébként igaza lett volna. Ő ismer engem, én már őt nem. Milyen kedves..... arra nem gondol, hogy abba roppanok bele, hogy egy másik nő képe van a telefonjában.
Kedves utolsó kommentelő! Leírtam ezeket, de igazából neked csak kicsit szántam. Remélem, hogy nem mindenki gondolja, hogy viccből írok ilyeneket. Ennyire sajnos nem érek rá.
Mindkettőtök álláspontja érthető.
Mi nők, nem szeretjük, ha teljesen függenünk kell egy pasitól, oké, hogy szeretne dolgozni.
Lehet, hogy egyszer magára marad,ahhoz elèg 3 gyerek, de ne legyen így, csak ez is mindig benne van a pakliban.
Sajnálom, hogy nem teljesülhet a kívánságod, jó ilyet hallani, hogy így szereted őket.
Nagyon jól keresel, de ez 5 főre sztem a későbbiekben el is fog oszlani, ha nagyobbak lesznek mèg több költséggel járnak (nekünk is bejön havonta 5-600e 4 főre és semmire sem elég...) èn egyetemista vagyok, dolgozom, de sok a költség, pedig a szüleim semmit nem költenek magukra, csak amit nagyon muszáj, kaja, pár èvente ruha.
De így is bőven van kiről gondoskodnod, szeretned őket, legyél büszke rájuk ès próbáld elfelejteni.
Lehet, hogy ha 5.besikerülne akkor még azt is szeretnèd és ugyanez lenne... :)
Elnézést kedves feleség, csak most olvasom a végeredményt. Nagyon sajnálom...
Más színben tüntette fel magát, de még így is sokan írtuk, hogy neked van igazad.
Azért gratulálok a babához.
Írhatsz privátban, ha szeretnèl kibeszélni magadból valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!