A feleségem nem akarja a negyedik babánkat, én igen. Nem tehetek semmit?
Sziasztok!
3 gyermekünk van, a legkisebb 3 éves, a legnagyobb 7. Három gyereket terveztünk, de védekezés mellett teherbeesett a feleségem. Elég hamar észlelte a tüneteket magán, a teszt pozitív lett. Ma volt nőgyógyásznál, állapotos.
Nem akarja a babát, mert most végez a fősulival, dolgozni akar és azt mondja, így tudunk többet megadni a 3 gyereknknek.
(Teszem hozzá, magasan az átlag fölötti fizetéssel rendelkezem. Nem élünk nagy lábon, de nem is vagyunk szakadtak)
Tudom, hogy az ő teste, neki kell kihordania, megszülnie, de nekem morálisan nem fér bele az abortusz, pláne, mert vesztettem el testvéremet fiatalon és nem tudnám ezt a veszteséget is feldolgozni.
Igazából csak panaszkodni jöttem, nem tudom őt meggyőzni. Belehalok.
Megkérdeztem tőle, hogy képes-e feláldozni önmagért a babát és a házasságunkat és igent mondott.
Hagyd, felesleges foglalkozni velük! Én ezekre a humanoidokra (nem emberek) nem pazarlok az energiát.
Don't feed the troll!
Szerintem ennek a házasságnak vége így is, úgy is.
Érdekes lenne tudni, hogy még esküvő előtt miben egyeztetek meg ilyen helyzetre. Vagy változott azóta?
Mi van, ha néhány év múlva már a meglévő gyerekek se kellenek majd? Mert mittudomén a karrierjánek lesznek útban akkor. Még szerencse, hogy azokat nem tudja majd kiiktatni az útból.
Szerintem, félreismerted a feleséged. Biztos már akkor is jó fizetésed volt, jó parti voltál. De a családod mégse kellett. Ott volt figyelmeztető jelnek, de tudom, nem látjuk meg időben, amit meg kéne.
Szia!
Lehet, hogy más oka is van a feleségednek?
Mert dolgozni elkezdhet a negyedik baba után is. Nem kötelező, hogy évekig otthon maradjon vele. Többféle megoldás létezik.
Lehet, hogy belefáradt otthon a gyerekekkel...
Okos beszélgetés kéne vele, feltárni az okokat, aztán a tenyereden hordozni, megadni neki minden kikapcsolódást, pihenést, meg amit csak szeretne a negyedikért.
Nono, előző hozzászóló!
Miért ne szeretné?
Neked jól esik, ha bánthatsz másokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!