Mi a véleményetek az abortuszrol?
Az abortusz nem gyilkossag,megis jobban kellene torekedni arra,hogy minel kevesebb forduljon elo,mivel ez karos a mehre es a noi nemi szervekre,illetve felelossegtudatosabbnak kellene lenniuk az egyugyu noknek,hogy ne forduljon elo mert az rosszabb a sajat egeszsegukre is nezve,illetve maga az a dolog,hogy egy kezdodo eletet szakít meg. Szóval,akik nem akarnak gyereket,VEDEKEZZENEK a legbiztosabb az ovszer. Mivel,a fogamzasgatlo tablettak mellett is teherbe lehet esni,illetve az a rosszabbik megoldas mivel tele van mindenfele karos anyaggal a hormonrendszerre nezve,es aki hisz az ilyesmiben hogy vannak olyan fogamzasgatlogyogyszerek,amik nem tartalmaznak mesterseges hormonokat,azok nagyon tevednek. Hisz ma mar meg egy szelet csokilade is tele van mindenfele hulyeseggel. Tehat,az ovszer a legjobb,es legolcsobb megoldas szerintem. Vedekezzenek ha nem akarnak gyereket ovszerrel,illetve akinek ezt nehez felfogni,az inkabb ne is szexeljen az a legjobb megoldas,es nem adodnak majd ilyen jellegu problemai a jovoben.
Dr.Zilahi Lívia
Adjunktus
#41, nem értem, miért kell szándékosan hazudozni:
a gumióvszer a megbízhatóság szempontjából KÖZÉPKATEGÓRIÁS.
Nem gondolok igazából semmit sem róla, mert ez mindenkinek a magánügye, amihez senkinek semmi köze. Ez egy nő saját döntése, ítélkezni pedig nincs joga senkinek a másik felett.
Számomra annyira minősül gyilkosságnak, mint amennyire piros a hó, tehát semennyire, és nem allok neki szidni agyba-főbe azt, aki abortuszra megy, mint itt ebben a témakörben sokan megteszik.. Sokan nem tudnak kinőni abból, hogy folyton más méhével akarnak rendelkezni és állandóan ítélkeznek.. Elég szánalmas.
67%-os, szerintem ( nem bantasbol, komolyan)teged trauma érhetett: vagy el akartak vetetni vagy nem tudod feldolgozni, hogy abortuszod volt, ezert agalsz a "sejtcsomo" kifejezés mellett. A folenyeskedeseden átüt a serultseged, es nem, nem kevertelek össze mással.
Nem nagyon foglalkoztat, mennyire érzed magad bennfentesnek a témában, vagy szerinted miert értesz hozza jobban.
Orulok, hogy anyámnak nem azert vagyok, mert epp aktuális voltam, hanem tudom, hogy mindenképpen megtartott volna.
Az en gyerekem is biztos lehet benne.
10- es
Azert nem tudja elfogadni mert BUTA. Ahogy a szentfazekak tobbsege is,akik "gyilkosnak" titulalnak masokat, meg atkokat szornak(volt itt mar boven ilyen) Istenuk neveben.
Egy ertelmes ember intellegenciaja a kello empatiaban es elfogadasban is megmutatkozik. Ok ebben mivel boven a hianyaban vannak, nem ertik. :/ Hagyd rajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!