Az abortuszról szeretnék érdeklődni? Akinek volt már, mennyi idő? Bent kell maradni kórházba? Meddig? érezte? Fájt?
mindenre kíváncsi lennék, 5 hetes terhes vagyok, egy kisbabával itthon. sajnos nem tudjuk megtartani :(
valamint cisztával műtét is érdekelne, mert tojás nagyságú van az is, és valószínű utánna azzal is műtenek...
kedves második köszönöm!
kedves első ma voltam, ma derült ki csak petezsák van, van még kb2-3 hét a szív működésik, ezrét amint lehet már jövő hét elején lehet elvetetem.
Sz-SZ-B megyében ambulánsan csinálják. Reggel hétre bemégy.Felveszik az adatokat, megmutatják az ágyadat. Majd bevisznek -ha kértél-méhszáj tágításra (laminária- gyógyszeres pálcika).Várnod kell pár órát, hogy hasson majd köv. a műtét. Ez kb. fél óra. Du.3-4 óra magasságában hazaengednek , ha nincs semmi probléma.
Kitartást és ne foglalkozz senkivel, ez a te életed. A te gondolataidat, érzéseidet úgy sem tudja, érzi senki.
24 vagyok, és nemrég szültem
és normális vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!