Hát Szívem, végigolvastam... Nagyon sajnálom, hogy Téged is megtaláltak a bunkók, de lassan ez az oldal erről szól. Minél több emberbe belekötni, és nem választ adni, hanem véleményt nyilvánítani... :( Sajnálom, ami Veled történt, én melletted vagyok!
2011. jan. 24. 17:43
22/28 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. jan. 24. 17:49
23/28 anonim válasza:
Én azt mondom,a Te döntésed.És mint láthatjátok van már babája,az elsőt megtartotta ami elég nagy kihívás fiatalon.Szerintem ez pozitív dolog tőle.Az hogy most nem tartja meg,biztosan egyéb okokból akad anyagi,párkapcsolati a másik baba is még pici nem tudna elég figyelmet fordítani rá.Én totál megértelek!!!Ne foglalkozz senkivel!!!!Kitartás:)
2011. jan. 25. 10:10
24/28 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen és pont ilyenekről van szó. szerencsére a párkapcsoalt maximálisan jó ,mert apa itt van velem ,és szeret minket... de az anyagiak, a fiamra való figyelem...ezek a főbb okok. mert ha belegondolok, h szoptatom a picimet, és a fiam pl elesik a konyhába mert jővő szept már járni fog 15hós lenne kb, és sír h anyu vegyél fel... de én nem tudom mert a babámat szoptatom, v épp tisztába rakom, és fiam kelj fel...nem tudok odamenni puszit adni a bibijére... hát inkább később a kistesó és puzilgatom a bibjét... tudom h szomorú dolog, meg minden, de nincs itt az ideje a kistesónak de nálunk, se a fiamnál...
2011. jan. 25. 10:29
25/28 anonim válasza:
Lehet,hogy az abortusz mellett döntessz,de sokan vannak igy,hogy kicsi a korkülönbség,és nem bánták meg!Más gyereke is beveri véletlenül a fejét,és nem a pici baba miatt!De te tudod!!
2011. jan. 25. 13:21
26/28 A kérdező kommentje:
nem a pici baba miatt veri be a fejét...... és aki bevállalta biztos nem olyan helyzetben vannak mint mi...
2011. jan. 25. 14:18
27/28 anonim válasza:
AKKOR VÉDEKEZNI KELLETT VOLNA?RENDESEN!!!!!!!!!!
2011. jan. 27. 13:45
28/28 anonim válasza:
Hát én rendesen védekeztem képzeld! Spirálom van és 2 szép gyerekem és mégis itt vagyok 5 hetesen. Nem akartam 3. gyereket, éppen ezért tetettem fel a spirált. Sőt az első szülésem előtt évekig fogamzásgátlót szedtem, de még a második baba előtt is hónapokig. Minden meg volt tervezve, babavállalás előtt pár hónappal hagytam abba a gyógyszert. De ez most nem volt betervezve. A kicsi még csak 1 éves és így is kevesebet tudok vele foglalkozni, mint szeretnék, a nagyobbikról már nem is beszélve.
Már lassan 6 éve vagyok itthon gyesen- gyeden. Mostmár egy kicsit dolgozni szeretnék. 2 évesen megy a kicsi bölcsibe én meg vissza a "felnőttek" közzé. Nem bírnék megint itthon babázni. Nagyon jó volt ez a pár év, tényleg életem legszebb évei voltak, de azért nem szülhetem halomra a gyerekeket...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!