Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Normális egy házasságban,...

Normális egy házasságban, hogy a nő elvetesse az első gyerekét mert a férfi még nem készült fel rá?

Figyelt kérdés

2016. nov. 13. 20:17
 121/134 anonim ***** válasza:
37%
Engem csak az döbbent meg, hogy ennyire nyílt a színvallás, mely szerint a magzat sorsa azért kell, hogy halál legyen, meet a biológiai apja nem kíván áldozni rá. Sem figyelmet, sem pénzt, sem pedig partyképességet. Lehet, hogy a születés után ez mind egy férfi jelenje, meg múltja lesz, de még mindig jóval inkább ez a batyu, mint egy magzat elpusztításának ténye és tudata. És nem azért mondom ezt, mert nőként a férfi sorsa nem érdekel, hanem azért, mert az értékvesztés nettó mértéke a születéssel jóval kevesebb.
2016. dec. 13. 10:30
 122/134 anonim ***** válasza:
40%

"Lehet, hogy a születés után ez mind egy férfi jelenje, meg múltja lesz, de még mindig jóval inkább ez a batyu, mint egy magzat elpusztításának ténye és tudata." - látod, engem meg ez a "nyílt színvallás" döbbent meg... mert hogy ezzel semmi mást nem mondtál, mint, hogy inkább pakolsz terheket a párodra azaz "egy férfira", mint saját magadra... de gondolom ugyanezt a felfogást a férfi részéről halálosan sértőnek és embertelennek vennéd. Mindezt azzal paralel, hogy egyfelől az abortusz az egyszeri mélypont ami utána már a feldolgozás felé vezet (kinél gyorsabban, kinél lassabban, de mindenkinél), a másikra kényszerített gyerek meg folyamatos jelen, amiből sose lesz jobb.

Másfelől, ha a nő enged, akkor ott lesz mellette a férfi segíteni a következő hetekben. Ha a férfi enged, neki ki fog??? (ugye pont ez az első (#91-#92) megválaszolatlan nagy kérdés.)

2016. dec. 13. 10:47
 123/134 anonim ***** válasza:
28%
Ott tévesz, hogy nem mindenkinél. Nem próbáltad, nem tapasztaltad, nem mondhatod, hogy mindenki kilábal belőle. Az alapkérdéshez visszatérve egy ilyen helyzetben nincs kilábalás, legfeljebb szótlanul cipelt, magányban viselt lelki baj, mert a szerető társ -mint írod- még annak is határt szab, meddig lehet búslakodni. Na kösz, de ezt nem.
2016. dec. 13. 11:59
 124/134 anonim ***** válasza:
40%

#123, ahogy mondtam, nyilván egyszerűbb a másikra pakolni a terhet, mint a saját válladra venni... miért te szenvedj, amikor ő is szenvedhet... igaz?

Ez az "időt szab" nem tudom honnan jön, de még mindig sokkal jobb, mint a fordított eset, ahol a másik nem hogy segíteni nem hajlandó, csak folyamatosan bánt és bánt... igaz?

2016. dec. 13. 12:08
 125/134 anonim ***** válasza:
32%
Ha az én válaszom 0 százalék, a Tiéd meg 100, akkor szerintem keress magadnak más kispajtást játszani...
2016. dec. 13. 15:06
 126/134 anonim ***** válasza:
31%
Előző, úgy tűnik másnak se jött be, ahogy holt komolyan leírod, hogy inkább a férfira pakolsz terheket, mint önmagadra... ahogy azt is megértem, hogy ezen a gondolatmeneten nem tudsz mit folytatni, mert ez így egy kerek egész.
2016. dec. 13. 16:31
 127/134 anonim ***** válasza:
25%
Tényleg humoros a #121-es válasz... nyilván mindenkinek könnyebb a terheket másra (ez esetben a férfira) hárítani, mint saját magának felvállalni.
2016. dec. 13. 20:38
 128/134 anonim ***** válasza:
37%

Mondjuk ne csodálkozzon ilyen esetben a csaj, hogy ha a pasi mellette marad is, de szülésnél-szoptatásnál vagy hátralévő életében bármikor bármilyen probléma esetén megjegyzi: te akartad...

(ha már egy életen át tejelnie kell, ennyi öröme legalább maradjon...)

2016. dec. 13. 23:14
 129/134 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem szinte kizárt, hogy hosszú távon mellette maradjon...a férfi se arra született, hogy egy anyai ösztönének parancsolni képtelen nő szeszélyéből végigszenvedje az életét, azt gondolom. Tehát az a minimum, hogy előbb-utóbb keres magának egy valódi TÁRSAT, akinek ő kell, akinek ő a legfontosabb.
2016. dec. 13. 23:27
 130/134 anonim ***** válasza:
2016. dec. 16. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!