Normális egy házasságban, hogy a nő elvetesse az első gyerekét mert a férfi még nem készült fel rá?
Figyelt kérdés
2016. nov. 13. 20:17
101/134 anonim válasza:
Nem,de látom,hogy az értő olvasás sem az erősséged! Na pusszcsi
102/134 anonim válasza:
Őszintén meglepett volna, ha valaki becsülettel leírná végre a férfi oldalát is, ahelyett hogy beszólogatással próbálkozna...
103/134 anonim válasza:
Egy kapcsolatban sem. Házasságban pláne nem. f30
104/134 anonim válasza:
#103, akkor neked van adva az összes nő, akinek egy embrió fontosabb a párjánál/férjénél, nekem spec ilyen gondolkodású nő még 90-60-90-es kivitelben se kellene...
105/134 anonim válasza:
Magyarán szólva az összes aki nem hajlandó egy faszi szeszélye miatt meggyilkolni a gyerekét?
106/134 anonim válasza:
#105, nem gyerekről van szó, hanem embrióról. És igen, részemről az összes, akinek a "pocaklakója" előrébb való a párjánál...
107/134 anonim válasza:
Hát, lehet hogy hülye vagyok, de én itt csak azt látom: te elvárnád hogy a nő a te akaratodnak alárendelje a sajátját. Nem egészséges dolog egy kapcsolatban. A védekezés a megfelelő ha nem akarok gyereket, nem az abortusz. Tessék használni azt a nyavalyás óvszert, és akkor nincs dráma.
108/134 anonim válasza:
#107, nem, én azt várnám el, hogy a gyerekvállalás a pár KÖZÖS döntésén alapuljon. A gumióvszer-reklámozásról meg tényleg le kellene kattanni, egy rossz szöveg az egész. Attól max a nemi élet minősége lesz rosszabb mindkettőjük számára, de az ilyen "anyatípusú" nő az az óvszer mellett bekövetkező terhességnél ugyanúgy az "ez már egy kis életke" mellett fog dönteni a férfival szemben, mint a tabletta, spirál, pesszárium, hüvelygél vagy akármilyen védekezés melletti terhességben is. Vagy szerinted nem, van olyan tisztességes nő, aki ugyan a férfira hárítaná ilyen módon a védekezés felelősségét meg a rosszabb szexet, de kontra lenne benne annyi gerinc, hogy akkor ha bejön a hibaszázalék, akkor szó nélkül abortuszra menne? Légy őszinte: el tudod ezt képzelni?
109/134 anonim válasza:
...látom, az őszinteség még várat magára... akár a #92-nél...
110/134 anonim válasza:
66% te itt nyomorékoskodsz még mindig??? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!