Akinek volt már abortuszta, tudna segíteni pár kérdésben?
Lenne egy-két kérdésem mivel abortuszom lesz pár nap múlva.
A tágító felhelyezése mennyire fájdalmas?
A kórházba milyen ruhát vigyek? Kell betét?
Ha esetleg elkapok valami hülyevi fertőzést akkor is elvégzik a műtétet?! Sajnos erre hajlamos vagyok.
Az előzőhőz kapcsolódik...Van egy Betadin kúpom, azt felhelyezhetem magamnak a műtét előtti éjszaka? Volt régebben egy fertőzésem és abból maradt pár darab, igazából csak fertőtlenít. Volt egy másik fajta kúp ami meggyógyított, ez csak kitisztít kicsit. Azért fontos ez a kérdés mert a rákszűrő vizsgálatot pont emiatt nem végezték el pár hónappal ezelőtt.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Uhh alaposan mellé lőttél, mert nem nem volt abortuszom, viszont körülöttem volt egy pár ismerősnek( és egyik se vihogott és vette fél vállról, ahogy itt a sok ősanya előadja).Megvetem azokat, akik másokat mindenféle háttér információ nélkül elítélnek , csak ennyit a nagy agressziómról :D.
Amúgy nem tudom, hogy miért nem tudsz értelmezni pár mondatot, nem azért írtam, hogy körberöhöglek mert segítenél a szegényebb gyerekeken, hanem pont azért, hogy nem mozdítod a kisujjad sem(ahogy a nagy ab.ellensek elég nagy százaléka)de közben meg az élet mellett kampányolsz, mikor azt se tudod milyen körülmények adottak egy olyan nőnél aki ab.-on gondolkozik. A gyilkosságos részre inkább nem reagálok.
Persze amúgy teljesen véletlenül találtál ide, de ahogy látom nagyon bejön, hogy arc,név nélkül tudsz belerúgni másokba(főleg, hogy még terhes is vagy, valóban lehetne jobb dolgod is.) Nem is értem a nagy felháborodásod.
Reméljük a gyermeked empatikusabb lesz, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!