Akinek volt már abortuszta, tudna segíteni pár kérdésben?
Lenne egy-két kérdésem mivel abortuszom lesz pár nap múlva.
A tágító felhelyezése mennyire fájdalmas?
A kórházba milyen ruhát vigyek? Kell betét?
Ha esetleg elkapok valami hülyevi fertőzést akkor is elvégzik a műtétet?! Sajnos erre hajlamos vagyok.
Az előzőhőz kapcsolódik...Van egy Betadin kúpom, azt felhelyezhetem magamnak a műtét előtti éjszaka? Volt régebben egy fertőzésem és abból maradt pár darab, igazából csak fertőtlenít. Volt egy másik fajta kúp ami meggyógyított, ez csak kitisztít kicsit. Azért fontos ez a kérdés mert a rákszűrő vizsgálatot pont emiatt nem végezték el pár hónappal ezelőtt.
Köszönöm előre is a válaszokat!
konkrétan életveszélyes lett volna rám nézve...
ha megtartom akkor a feküdhettem volna be a kórházba álladon megfigyelés alá, egy alig 3 hónapos gyerekkel egyetembe, és egyszer sem biztos h életben maradtunk volna
és valszeg ezt nem ijesztgetésnek vagy vigasztalásnak szánta hanem statisztikai alapon ez eléggé bejátszik
mivel nem tud a sérült heges méhben rendesen megtapadni így leválik és abortál
15 éve az orvosom 3 gyereket szültem nála szal úgy gondolom h nem mond butaságot
Jajj de szerettek dobálózni ezzel a "mi adónk" sztorival. Azért miért nem nyivákoltok, hogy az országunk elnöke húzza le a végtelenségig az embereket? Hogy eltüntetik a rengeteg pénzt, mi semmiből nem látunk semmit.. Hogy a MI adónkból tartják el a sok segélyért könyörgőt, akik szerintem életükben 1 napot nem dolgoztak. Az rendben van gondolom. Itt azt sem tudjátok mi a pontos háttér, mi az oka annak, hogy úgy döntött a kérdező, ahogy, de rögtön ítélkeztek, mert mást sem tudtok.. Gyomrom forog az ilyen emberektől.
Egyébként hol sajnáltatta magát a kérdező??! Mert én nem látom. Csak segítséget jött kérni, mert van néhány kérdése, de már is le kell támadni. Elvégre erre való ez az oldal és ha nem tudtok segíteni, csak ítélkezni, akkor szerintem el is lehet húzni, mert senki nem kíváncsi az állandó baromságaitokra, amit minden kérdésnél leműveltek. Minek vagytok egyáltalán a Terhesség MEGSZAKÍTÁSA topicban, ha annyira ellenzitek?? Ja, mert annyira unalmas és szánalmas a saját kis életetek, hogy a máséval kell foglalkozni és azért jöttök ide, hogy legyen kivel kötekedni. Szar lehet nektek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!