Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akinek volt már abortuszta,...

Akinek volt már abortuszta, tudna segíteni pár kérdésben?

Figyelt kérdés

Lenne egy-két kérdésem mivel abortuszom lesz pár nap múlva.

A tágító felhelyezése mennyire fájdalmas?

A kórházba milyen ruhát vigyek? Kell betét?

Ha esetleg elkapok valami hülyevi fertőzést akkor is elvégzik a műtétet?! Sajnos erre hajlamos vagyok.

Az előzőhőz kapcsolódik...Van egy Betadin kúpom, azt felhelyezhetem magamnak a műtét előtti éjszaka? Volt régebben egy fertőzésem és abból maradt pár darab, igazából csak fertőtlenít. Volt egy másik fajta kúp ami meggyógyított, ez csak kitisztít kicsit. Azért fontos ez a kérdés mert a rákszűrő vizsgálatot pont emiatt nem végezték el pár hónappal ezelőtt.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2016. nov. 6. 00:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
82%
Miért, az aki abortuszra megy talán nem ember??! Neki talán nincsenek, illetve nem lehetnek érzelmei? Ő neki nem okozhat fájdalmat? Ja, nyilván nem, itt csak annak lehet szava és csak az "panaszkodhat", aki agyba-főbe, ész nélkül szüli a gyerekeket, mert hogy az a felelős és helyén valódöntés. Na persze. Meg természetesen csak annak a néhány centis, fejletlen és pár hetes valaminek lehetnek érzései és jogai, a nőnek, akinek a saját tulajdon testéről és életéről van szó, nyilván nem lehet beleszólása.. Mindent értek.
2016. nov. 6. 19:27
 22/33 anonim ***** válasza:
74%
Arra ő maga sem tud választ adni. De mondom, azért jön ide minden áldott nap, hogy lecsaphasson a friss abortuszos témákra és jól odaböföghesse az idióta sületlenségeit, hogy ítélkezhessen ismeretlen emberek fölött, hogy minősítsen egy embert megfelelő háttértörténet ismerete nélkül. Mert lételeme a kötözködés és az ő élete annyira sivár és unalmas, hogy a máséval kell foglalkozzon. Őszintén sajnálom őt, nem elég, hogy fanatikus, de még ez is..
2016. nov. 6. 19:29
 23/33 anonim ***** válasza:
9%
A Joisten nem felejt nem siet nem bottal ver! Az amugy valoban erdekes, hogy mindenki vedekezes mellett lett terhes. Nekem nincs sivar eletem vagy unott.
2016. nov. 6. 21:04
 24/33 anonim ***** válasza:
85%
Ha a Jo Isten valoban letezik, akkor megleckezteti azokat akik masok felett itelkeznek! Mit kepzelsz ki vagy te? A szolasszabadsag meg nem egyenlo azzal ,hogy gusztustalan modon belerugsz masokba. Amugy ez egy abortusszal kapcsolatos topic, ha sajnaltatna magat(bar nem teszi) se lenne vele baj. De inkabb menjel segits azokon a hatranyos gyerekeken akik mar valoban elnek, de kenyeret egyszer latnak egy heten...bar erre mar biztos nincs idod mi? Alszent paraszt.
2016. nov. 6. 21:14
 25/33 anonim ***** válasza:
7%
Es te megis kinek kepzrled magad, hogx artatlan elolrny felett rendelkezel? Ki vagy te hogy megmondd elhete vagy sem? Nem kerte az eletet. Az meg hogy leparasztozod a masikat az teged minosit nem engem. Akik amugy itt abortusz ellenesek, nem ugyanaz a felhasznalo, ugyhogy jobb ha tobbesszamot hasznalsz/tok.
2016. nov. 6. 21:35
 26/33 anonim ***** válasza:
72%
Minden ember a SAJÁT teste felett rendelkezik, mert joga van hozzá. Kész. Ezen mi az istent nem lehet megérteni?! Elvégre az a fejletlen sejtcsomó az, aki függ 100%-ban a nő testétől, nélküle teljesen életképtelen, úgyhogy a döntést igen is a nő hozza meg!! Inkább ti mit képzeltek magatokról, hogy megakarjátok mondani, hogy ki mit kezdjen magával, az életével, a testével?! De komolyan, nem is értem hogy veszitek a bátorságot hozzá. Mindaddig, amíg azt eszi, amit én, az én testemben és az én testem által képes fejlődni, addig én döntök arról, hogy mit akarok tenni, senki másnak ebbe nincs az égvilágon SEMMI beleszólása. Ennyi és csűrhetitek, csavarhatjátok, akkor is ez a lényeg!
2016. nov. 6. 21:40
 27/33 anonim ***** válasza:
84%

Tok mindegy kinek irok, ugyis mindannyian ugyan azt fujjatok, egy kutyak vagytok("gyilkos","add orokbe" "szuld meg, adj eselyt neki")

Rad is ugyan ugy vonatkozik, majd ha segitesz a mar ELO GYEREKEKEN(van boven akiken lehet), akkor majd nem rohoglek ki, hogy ennyire pattogsz idegen nok, idegen magzataiert.

2016. nov. 6. 23:13
 28/33 anonim ***** válasza:
71%
Ha esetleg egy masik 70%-os lennel , bar nem hiszem.
2016. nov. 6. 23:16
 29/33 anonim ***** válasza:
78%

En amugy nem mondok itelet senki felett. Bar kezdjuk ott, hogy nekem a magzat nem is ember. Szoval errol ennyit.

A stilusom meg nem all messze,attol amit TE/TI :) megendtek magatoknak.

2016. nov. 6. 23:20
 30/33 anonim ***** válasza:
12%

Tudod mit gondolok? A fanatikus nem en vagyok.hanem te. Elkepzelem ahogy ott ulsz a laptop elott es meg este fel12kor is azt varod valaszoloke. Agresszivitas jellemzi a stilusod ahogy irsz. Irod hogy te nem itelkezel.mikozben azt irod hogy egy paraszt vagyok.hogy korbe rohogsz ha en majd azzal foglalkozok.hogy ehes gyerekeket etetek. Azt sem tudod ki vagyok jo asszony.es tudod mit gondolok meg? Hogy valszeg volt mar egy abortuszod es idejarsz nyugtatni a lelked.hohy jajj dehat en rendelkezem a testem felett. Nekem ne mondja meg senki ohhh. Az en velemenyem az, hogy egy emberi embrio de nevezze az orvos tudomany annak aminek akarja az egy ember. Meg van neki minden testresze erzekszerve. Utana mar csak nivekednie kell. Szoval fogalmam sincs a te eletrdrol vagy a kerdezoerol, de igenis szamomra ez emberoles, gyilkossag. Tetszik tetszik ha nem.nem. allitottad hogy direkt erre a terhesseg megszakitasos forumra jottem.nem anyukam. Teljesen veletlenul talaltam ide. En 24 hetes kismama vagyok. Nem sivar vagy unalmas az eletem.mit ahogy irtad.

A gepelesi hibakert elnezest kerek!

2016. nov. 7. 04:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!