Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Első babás anyuka vagyok...

Első babás anyuka vagyok lázmérő kérdésben melyik a megfelelő a picinek cumi, homlok, hagyományos digitális vagy fül?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a higanyosra szavazok, vagy annak hiányában analógra.

Popsiban 5 perc a babának, másfél éves kortól ölbe véve már hónaljban is lehet mérni.

A legmegbízhatóbb, nem fogy ki az elem stb.

3 gyerekes km

2016. jún. 10. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
32%

Nekünk olyan infrás van amivel fülben is tudsz mérni.

A doktornőnk a hagyományosra esküszik.

Nekünk bevált ami van így nem szeretnék popsiban mérni ha nem muszáj :)

2016. jún. 10. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Fulhomero. A legpontosabb, maghomersekltet mer, nezz utana.

En nem tudok semmit a gyerekem fenekebe....

Diplomas apolo.

2016. jún. 10. 13:26
 4/6 Snorri ***** válasza:
50%
Mi megvettük a fülhőmérőt, de átváltottunk digitális hagyományos hőmérőre, mert pontosabb, megbízhatóbb. Van kifejezetten babáknak, nem kell feldugni neki mélyen, csak egy picit, meg sem érzi. Nekünk a fülhőmérőt már el sem viseli. Én is féltem tőle, de kórházba kerültem vele 6 hetesen, és ott hagyományossal kellett mérnem, ezt is ajánlotta az összes diplomás orvos, ápoló, saját gyerekorvos, szóval én elhittem, és azóta is ezt használjuk.
2016. jún. 10. 16:02
 5/6 AstrA123 válasza:
Higanyos az fincsi
2016. jún. 11. 16:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk fülhőmérőnk van. De nem szabad belőle a gagyi fajtát megvenni. nekünk Omron van, pontos, pillanatok alatt mér. Éjjel is megmérem úgy a hőjét, hogy nem veszi észre.
2016. jún. 13. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!