Nektek mi a tapasztalatotok az abortusszal?
Nekem volt egy abortuszom sajnos. Tehát gyilkos vagyok.
Furcsa, de nem éreztem lelkiismeret furdalást, se fájdalmat, csak egy kicsit sajnáltam.
Az apja 1400 km-re volt tőlem, és nem szerettem, véletlen eset volt.
A tágító kb. annyira fájt, mint egy erősebb menstruáció, de pár perc csak, és utána nem fáj. A doki meg a nővérke nagyon kedvesek voltak. (én a gerincem miatt sokkal többet szenvedek nap mint nap)
Maga a műtét gyorsan megvan, nem fáj, mert altatnak, utána olyan mintha megjött volna, én 3 nap szabit vettem ki. Nem volt semmilyen szövődménye.
Nagyon ritka, ha van. Sokan teljesen kiborulnak lelkileg. Szerintem ez mindenkinél más.
39 N
abortuszimádók" - az meg kiféle-miféle... félúton a foghúzás-imádók meg a visszérműtét-imádók között? Az abortusz az egy invazív orvosi beavatkozás te szerencsecsomag...
Az abortuszimádó te vagy, aki minden kérdéanél megjelenik és abortuszra buzdítja azokat is, akik még nem döntöttek, mert hogy az milyen csudi jó lesz majd mindenkinek, happy meg szivárvány, sőt az összes abortuszos a béke nóbeldíjat is meglapja hatalmas hőstettéért...
Nem vagyok férjnél, nem is voltam, nem is leszek.
Gyerekem se lesz.
Nem vagyok rá alkalmas, mint azt Te is kifejtetted.
:D
Jajj hagyjuk már Istenem ezt a sok blablablablat....
Semmi értelmes nem hagyja el a szádat, csak annyit tudsz csípőből rávágni mindenre, hogy "széttépeti a gyerekét" meg "abortuszimádó" és "gyilkos". Tényleg nem veszed észre milyen mélységen szánalmas vagy?? Sőt fanatikus is, képtelen vagy értelmes kommunikációt folytatni, csak a sárral dobálózás megy.
Csak azért, mert valaki képes veled ellentétben nyílt szemmel élni és logikusan végiggondolni bizonyos szituációkat, még nem lesz abortuszimádó!!! Ha fejre állsz se leszel képes felfogni és megérteni, hogy igenis van az a helyzet, mikor az abortusz a kevésbé rossz!
Mit nem lehet azon felfogni, hogy valakinek nincs pénze eltartani egy gyereket??! Nyomorba kell szülni, szerinted ez a helyes, felnőtt, felelős gondolkodás??! Mert erre még mindig képtelen vagy épkézláb választ adni. Fújod a baromságaidat, de abba nem gondolsz bele, hogy egy gyerekhez PÉNZ kell! Levegőből nem fog megélni, ezt ugye azért tudod? Alapvető probléma, hogy te a nőket kb valami tenyészállatnak tekinted, akinek szülni kell, ha akar, ha nem. Egy fejletlen, meg nem született, a nő testétől függő valaminek akarod a kizárólagos jogot adni a szülést illetően. Ha 6x újraszületsz sem lesz ez másképp, a NŐÉ és csak a nőé a kizárólagos döntés, mert az Ő TESTE. Senkit az égvilágon nem lehet rákényszeríteni arra, hogy szüljön!! De ez meghaladja a te agyi kapacitásodat. Mert ugye az megállt ott, hogy fújj gyilkosok. Senki nem lesz gyilkos, csak mert volt abortusza, az hogy neked beteg az elméd, nem a mi problémánk. Hidd el te is pontosan azt fogod visszakapni, amit megérdemelsz. Gusztustalanul beszélsz számodra ismeretlen emberekről, csak mert nem úgy gondolkodnak, ahogy te. Össze-vissza zagyválsz és ítélkezel. Semmivel sem agy jobb ember itt bármelyikünknél, sőt.. Az én és még sokak szemében a hozzád hasonlók 1 Ft-ot sem érnek, mert arra sem méltóak.
Minden kérdésnél felbukkansz és hányingerkeltő stílusban fröcsögöd a szarságaidat. Senki, mondom senki az égvilágon nem kíváncsi a szentbeszédedre és senki nem fog rosszul aludni, mert egy fanatikus, csőlátású noname ember szerint húúdecsúnyadologazabortusz. Akkor te szüld halomra a gyerekeket, ész nélkül bele a nagy világba, hisz majd valamit csak fog enni, valahonnan csak lesz ruhája, lelkileg sem fogja megviselni, ha olyan szülei vagy épp csak anyja van, aki nem szereti stbstb. Te is csak addig tudod a pofádat jártatni, amíg lehordod az illetőt, anélkül hogy ismernéd a teljes sztorit, de az hgy utána mi lesz majd annak a gyereknek a sorsa (pl éhenhal) az nyilván már nem a te gondod. Gratulálok neked, te aztán biztos jobb ember vagy, mint mi.. :D
Ellene vannak: férfiak, fiatalok akik tapasztalatlanok, akinek nem jön össze.. Meg aki kihord mindenkitől minden terhességet( segélyekből, eltartásból)...
Mellette van: értelmes nő aki képben van a saját helyzetével..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!