Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nektek mi a tapasztalatotok...

Nektek mi a tapasztalatotok az abortusszal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most pénteken megyek abortuszra de nagyon félek de muszáj mert nem tudnám el tartani a kicsit mert fiatal vagyok még hozzá. Na de m1 is. Menyire lesz fájdalmas vagy milyen következményei lehetnek? Komolyan úgy működik hogy felraknak reggel egy tágítót ami jobban fáj mint a menstruációs görcs majd kora délután meg műtenek és ha este minden oké akkor mehetek haza?

2016. okt. 26. 21:14
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
69%
Igen jól dönt. Nem teszi se a születendő gyerek se a saját életét tönkre.
2016. okt. 27. 01:23
 12/39 anonim ***** válasza:
16%
Kioltja az életét!!! Ez nem nevezhető jónak! Örökbe is adhatná!
2016. okt. 27. 01:32
 13/39 anonim ***** válasza:
22%

Tapasztalat? Van, de nem személyes, csak amit másokon tapasztaltam.

-teljes lelki összeomlás:

azt állítják, hogy látják, milyen lett volna a gyerek, hallják a hangját, kisbabás videókon, képeken elbőgik magukat,sírógörcsök gyötrik őket és idegen emberek gyerekeire is azt hiszik hogy az övék. Sajnos több mint húsz ilyen nőt ismerek.

Illetve ritka, de az abortusz okozhat meddőséget is.( Az említett kb húsz emberből négy meddő lett az abortusz után)

2016. okt. 27. 03:10
 14/39 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező: [link]

Ezt a rövid kis könyvet, aminek a letölthető verziója van a linken, a Szent Imre kórház szülészet-nőgyógyászat előző főorvosa írta, pont azoknak, akik hasonló helyzetben vannak, mint Te. Itt online is olvashatod, de ha regisztrálsz, le is töltheted.

A hittérítőkkel meg ne foglalkozz, azok nem neked akarnak jót.

2016. okt. 27. 09:03
 15/39 anonim ***** válasza:
77%
#10 "És ha a törvény a rossz?" - mihez képest? Na, mert az itt élő emberek többsége szerint jó, Magyarország nem Lengyelország, és nem is Írország...
2016. okt. 27. 09:09
 16/39 anonim ***** válasza:
88%
Nekem missed abom volt -9hetesen beindult magatol a veteles-muszeres befejezes kellet.De a folyamat ugyaz,csak engem igy ugyeleten mutottek. Nem minden korhazban van tagito amugy. De reggel esetleg elozo este bemesz,felrakjak.Allitolag ez faj.Nekem nem volt,igy nem tudok nyilatkozni.De a petevezetek atjarhatosagimnal a kateterfelhelyezes elegge fajt,szoval sztem ez is. Verkep-vercsoport meghatarozas,ekg,vernyomasmeres, anesztessel valo elbeszelgetes(csaladban trombozis,szivroham ,dohanyzom e ,visszer,cukorbetegseg,szedett gyogyszerek,meglevo betegsegek stb.),nodoki is kikerdezett eddigi mutetek,gyogyszererzekenyseg stb. Amikor sorra kerulsz pisi majd besetalsz a mutobe,felfekszel az muto asztalra,kapsz maszkot,2szurit (elsotol elszedulsz,mint aki reszeg),masodik utan kb. 5-10 masodperccel alszol. Kb. 15perc a mutet.Meg a mutoben ebresztgetnek,de igazabol a szobaban ebredtem fel teljesen. Mutet utan kb egy hetig (dokim szerint 2hetig) verezhetsz es gorcsolhetsz kicsit. Nekem csak 3nap volt ver utana minimalis barnas folyas. 3-6hetig nincs szex,ulofurdo (,orvosfuggo mennyi idot mond). Az altatas utan elofordulhat sirva ebredes,remeges,szedules,hanyas. 2ora mulva lehetet inni,enni. Ha nincs hanyas egyeb panasz(nagy mennyisegu verzes) es volt pisi. Este hazaengednek. Kerdez nyugodtan ,ha v.mi meg erdekel.Kitartast,tulleszel rajta.
2016. okt. 27. 10:05
 17/39 A kérdező kommentje:
Az abortusz előtt mennyi idővel lehet enni?
2016. okt. 27. 13:10
 18/39 anonim ***** válasza:
70%
Műtét előtt 6-8 órával... benne van a linkelt doksiban a 30. oldalon...
2016. okt. 27. 14:05
 19/39 anonim ***** válasza:
82%

Nekem elotte levo nap éjfélig lehetett enni. Fáj. De nem vészes a tágító. En fel12kor mentem fel a mutobe,20p mulva mar ébredtem a szobámban. 3Kor mar kint altam a cuccommal,vártam a csaladom.

Aki szerint ez rossz....az mennyivel jobb mikor bele szül valaki egy kerti budiba,vagy beteszi a fogyasztóba az újszülöttjét?

Nekem is kellett egy év hogy tultegyem magam rajta es a mai napig nem bánom! 18 eves voltam,marha nagy szerelembe..de nem elek a felhők közt. Ha másként döntöttem volna,itt ülnék egyedül a 6eves gyerekkel suli minden nélkül. Nem tartanak am a nagy szerelmek sem örökké.

2016. okt. 27. 14:46
 20/39 anonim ***** válasza:
79%

Jolvan, örömmel látom, hogy megint összefújta a szél a szemetet... De komolyan, hányingerkeltő ez a folyamatos szapulás, ismeretlenül ítélkezés. Gusztustalan milyen emberek vannak, és a plusz poén, hogy ők jó embereknek tartják magukat, csak mert kampányolnak itt az abortusz ellen..Holott szerintem nincs undorítóbb annál, mikor össze-vissza itelkezel számodra ismeretlen emberek felett, minosited őket mindenféle jelzővel, meg akarod mondani mit csináljanak stb.. Semmivel sem jobban az ilyen emberek azoktól, mint akik abortuszra mennek, mert tisztában vannak vele, hogy nem tudnák felnevelni a gyereket.

Itt is addig nagy mindenkinek a szája, amíg ítélkezni kell a kérdező felett, de nem nektek kell felnevelni és ellátni, etetni/itatni/iskoláztatni/ruháztatni stb azt a gyereket. Igen is jó döntést hoz, ne szüljön a nyomorba gyereket, tönkretéve a saját és a gyerek életet is! Miért maradna örök lelkiismeret-furdalása? Jó ég. A helyes döntést hozza meg, nem kell jönni itt a lelki maszlaggal..

Egyesek olyan könnyen dobálóznak itt, hogy Jajj miért nem szülöd meg, miért nem adod örökbe..Végülis, mert kihordani és megszulni egy gyereket egy könnyed kis semmiség. Ti sem gondolhatjatok komolyan. Már miért kéne kitegye magát a terhesség minden kínjának? Állandó rosszulletek, vizsgálat, hányinger, hátfájás, ilyen fájás, olyan fájás, maga a szülés kegyetlen fájdalmas velejáróiról már ne is beszéljünk. Ez nem szeretetszolgálat, hogy kihordom és megszulom csak mert van olyan, akinek pl nem lehet. Akinek ilyen problémája van, keress béranyát, aki ezt vállalja, de senkitől nem várható el, hogy kitegye ennek magát, ha egyszer neki most nem fér bele az életébe a gyerek.

Lehet itt pampogni meg gusztustalan megmondó embert játszani, a törvény akkor is engedi az abortuszt 12.hetig, ami így nagyon is jól van, és hiába háborogtok, ezen változtatni így sem fogtok tudni. Ennyi. Azt meg inkább elengedem a fülem mellett, hogy egyesek szerint az abortusz gyilkosság és nekiallnak itt a kérdések alatt gyilkosnak nevezni a kerdezot. Ennél lejjebb már tényleg nincs..

2016. okt. 27. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!