Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nektek mi a tapasztalatotok...

Nektek mi a tapasztalatotok az abortusszal?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most pénteken megyek abortuszra de nagyon félek de muszáj mert nem tudnám el tartani a kicsit mert fiatal vagyok még hozzá. Na de m1 is. Menyire lesz fájdalmas vagy milyen következményei lehetnek? Komolyan úgy működik hogy felraknak reggel egy tágítót ami jobban fáj mint a menstruációs görcs majd kora délután meg műtenek és ha este minden oké akkor mehetek haza?

2016. okt. 26. 21:14
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
60%

Nemcsak azért nem gyilkos, mert engedi a törvény!! Hanem mert az abortusz ideje alatt a magzat még csak egy kifejletlen, a nő testétől 100%ban függő valami. Koránt sem tekinthető kifejlett embernek.. Ha annyi hétre megszülnéd, ahány hetesen az abortuszt csinálják, egy fejletlen kis valamit szülnél meg. Az csak egy dolog, hogy ember lehetNE belőle. Most akkor az összes férfi undorító gyilkos, mert kiverik valószínűleg napi rendszerességgel, pedig abból a sok spermiumból gyerek is lehetNE?!

És engem speciel nem izgat, hogy Lengyelországban hogy van és mint van a törvény, mert mi Magyarországon élünk!

2016. okt. 27. 15:45
 22/39 anonim ***** válasza:
65%

Ja és egyébként igen! Az az undorító, ahogy itt az abellenesek nagyon-nagy része minősítetlenül, kritikán alul beszél, prédikál, szidja a kérdezőt, ítélkezik és fújja a saját baromságát. Ha direkt odaírja a kérdező, hogy csak az válaszoljon lehetőleg, aki tud is és hajlandó is segíteni vagy pl. nem kell leállni vitatkozni sem győzködni, mert ő már döntött, akkor is jön a sok elvakult ember, aki nyomja itt a szentbeszédet. Még egy normális hangvételű kommentet nem láttam itt abortuszellenesektől. Mindegyikből csak a gusztustalan fröcsögés árad. Így gyilkos, úgy gyilkos, téged is el kellett volna vetetni, hogy ölheted meg a saját gyerekedet, szánalmas, az ilyen nem is ember és hasonló dolgok szoktak feltűnni 1-1 abortusz kérdés kapcsán. És akkor ez nem undorító??!

Ha valaki tisztában van vele, hogy nem tudna felnevelni adott körülmények között egy gyereket, mert nem áll úgy anyagilag, akkor igenis a legjobb és felelős döntést hozza meg az abortusszal. De az itteniek csak annyit látnak, hogy fúúj gyilkos. Abba nem gondolnak bele, hogy azt a gyereket etetni is kell valamiből. Vagy ha valaki védekezés mellett teherbe esik, de nem akar gyereket, mert nem érez rá késztetést vagy épp a körülmények nem adottak, akkor is halálra szidják a kérdezőt. Holott a saját teste! Az ő kizárólagos döntése és senkinek semmi beleszólása. Mégis szapulják. És akkor még reggelig sorolhatnám.

Úgyhogy igen, az ilyenek kivétel nélkül undorítóak! Számtalanszor leírtam és még sokan másik is, hogy miért, akinek ez nem jut el a tudatáig, az így járt.

2016. okt. 27. 16:23
 23/39 anonim ***** válasza:
71%

Jól van, elég nyilvánvaló, hogy menthetetlen eset vagy, mert az orrodnál nem látsz tovább, így hát azt gondolsz, amit akarsz, hidd el mindenki magasról tojik rá, hogy szerinted gyáva-e vagy sem, aki abortuszra megy. Mert majd pont egy noname oldalon, egy noname ítélkező véleménye fog bárkire is hatással lenni. Szerintünk meg gusztustalanul és undorítóan nyilatkoztok meg, mert értelmesen és kulturáltan nem megy, de hát a stílus maga az ember. Ez csak saját szegénységi bizonyítványotok.

Amúgy te magadtól vagy ennyire "okos" vagy valaki fogja közben a kezed? Tehát én ép ésszel fel nem tudom fogni, hogy egy elvileg felnőtt ember szerint, hogy lehet az a felelős döntés, hogy nyomorba szülünk gyereket.. Te tényleg nem érted?? Egy gyereket nem csak megszülni kell, azt ugye tudod? Nem csak addig kell érte kampányolni. Enni, inni, sulizni stbstb miből fog?? Levegőből nem fog megélni. Vagy majd fotoszintetizál? Fájdalmas az emberi butaság. Igen is ez a felelős döntés, amit a kérdező is meghozott, ennyi. Van, aki tud tisztán és normálisan gondolkozni, van aki szerint meg agyba-főbe szülni kell a gyerekeket, tök8, ha épp majd éhen fog halni vagy pl nem kívánt gyerek és életé végégig éreztetik vele, hogy nem szeretik és még hasonló esetek..

A baj, hogy csak ugyanazt tudjátok fújni. Csak és kizárólag ítélkezni tudtok és gyilkosnak nevezni ismeretleneket. Aztán jön a takarózás, hogy "megöli a saját gyerekét". És itt az érvelés ki is merült. Nem tudsz rácáfolni azokra, amiket leírtak sokan, köztük én is, hogy miért is vagytok undorítóak. Mert egytől-egyig igaz. Segíteni nem tudtok, csak kritizálni, ócsárolni és lehordani a másikat. Nem is értem az ilyen fanatikus abellenesek, mi a büdös francot keresnek itt terhesség MEGSZAKÍTÁSA témakörben.. Ja de, hogy tudjanak kibe belekötni és tudjanak, akit mindennap gyilkosnak nevezni. Szánalmas.

Arról pedig már ne is említsünk szót, hogy azt is ugyanúgy szidják, aki pl azért veteti el, mert TÉNYLEGESEN védekezett, terhes lett, de nem akar gyereket, mert nem szereti őket pl. Vagy, aki beteg gyereket elvetetne. Sőt volt itt olyan elvetemült észlény is, aki azt is elítélte, aki nemi erőszakból fogant gyereket vetetne el..

2016. okt. 27. 16:55
 24/39 anonim ***** válasza:
11%
Te is menthetetlen eset vagy, és te se látsz tovább z orrodnál, csak mondod az abvédő szövegedet. Aki nem akar gyereket védekezik.. és azt senki nem mondja nekem hogy a napi 10 védekeztem mégis abortuszra megyek kérdés mind igaz.. ha így lenne már csődbe ment volna a fogamzásgátló és óvszeripar. Az meg aki olyan fogyatékos, hogy nem képes megfelelően védekezni, emiatt ne a gyereket büntesse, nem ő tehet róla hogy gyökér aki csinálta. De te csak azt hajtog joga van, felelős döntés... aha nagyon felelős döntés szétszabdaltatni a saját gyerekem mert nekem kényelmesebb így... ha már megcsinálta, adja örökbe, ne vegye el tőle az életet...de én feladom, te csak veregesd az összes abortuszost vállon hogy ez igen öcsém, de király vagy csak így tovább...
2016. okt. 27. 17:01
 25/39 anonim ***** válasza:
61%

Na igen, mivel saját normális érved nincs, ezért leírod a másikra ugyanazt, amit rád írt és akkor le van tudva. :D Te is nagy király vagy ám.

Igen, védekezni kell. DE bárkivel előfordulhat, hogy magával ragadja a hév, hibázni emberi dolog és ha peched van, be is üt a krach. Nem helyes, mert nyilván nem, hisz semeddig nem tart óvszert húzni, de nem lehet egy embert egyetlen rossz döntése miatt egy életen át szidni és lenézni, elítélni. Mintha te tökéletese lennél, vagy bárki más itt. És szerinted az a helyes, hogyha nem védekezett, akkor úgy kell büntetni, hogy igenis szülje meg?? Nem baj, ha lelkileg tönkre megy emiatt, mert konkrétan csak rá van kényszerítve a szülésre, mert elvileg ez a helyes.. az sem baj, ha nem lesz pénz eltartani, sőt az sem, ha egy csepp szeretet sem fog kapni a gyerek, meg nyilván az is oké, ha amolyan semmilyen módon lesz nevelve, szarnak rá, aztán elkanászodik stb. Ez így rendben van, a lényeg az hogy legyen megszülve..Igazad van, EZ a felelős döntés, hát persze...

Pont ezért vagy te az és nem én kettőnk közül, aki nem lát az orránál tovább, sőt még addig sem, mert nem mérlegelsz egy cseppet sem! Nem bírod felfogni, hogy egy gyerek iszonyatosan nagy felelősség. Rengeteg pénz, türelem, energia kell hozzá. Le vagy korlátolva és annál tovább nem tudsz jutni, mint hogy "szétszabdaltatja a gyerekét". Más egyebet még nem igazán tudtál mondani/felmutatni, bár nem csodálom.

Nem azért teszi, mert neki így kényelmesebb, hanem mert speciel NINCS PÉNZE. Melyik részét nem érted ennek, de most őszintén? Kár rád időt pazarolni. De ha neki így a legmegfelelőbb, akkor így fog tenni, ha fejre állsz akkor is! És nincs is senkinek köze hozzá, mert addig amíg a magzat az, aki 100%-ban függ az nő testétől, nélküle életképtelen, belőle táplálkozik és általa fejlődhet ki, addig igen is a nő az egyedüli, aki rendelkezhet felette, a saját tulajdon teste felett.

És a másik szlogenetek, hogy hát akkor szülje meg és adja örökbe... Ettől falnak tudnék menni. Ha egyszer NEM áll módjában valakinek saját gyerekeként felnevelni, mert nincsenek hozzá adott, szükséges körülmények, vagy pl. nem is akar gyereket, mert neki jó egyedül az élete, akkor mégis milyen alapon jön itt bárki azzal, hogy de igen is szülje meg, max majd adja örökbe, hisz annyi ember van, akinek nem lehet. És? És ez az én a kérdező vagy bárki más dolga, hogy szeretetszolgálatosdit játszva feláldozzunk csak úgy 9 hónapot az életünkből + egy rettenet fájdalmas szülést végigszenvedjünk, csak hogy örökbe adjuk?? Ez, amit te leírtál az a béranyaság!! Senkit nem lehet szülésre kötelezni, ha egyszer nem akarja! Úgy beszéltek, mintha egy gyereket kihordani és megszülni egy mókás, könnyed feladat lenne. Akkor hajrá, ti szülhettek nyugodtan agyba-főbe, hisz ez úgyis tök jó muri, de nincs jogotok megszólni azt, aki nem így tesz.

Mert én még sehol nem láttam olyan kommentet, ahol valaki szidja azt, aki pl megtartaná a gyereket egy olyan helyzetben, ahol ő pl nem tenné. Nem ért egyet vele, ő speciel nem szülné meg, de mégsem áll le mocskolódni. Veletek ellentétben! Mert ti folyamatosan ezt csináljátok... Ha mi sem okoskodunk bele a makulátlan kis életetekbe, akkor ti milyen alapon teszitek??! Mindenki azt csinál a saját életével, amit csak szeretne.

2016. okt. 27. 17:26
 26/39 anonim ***** válasza:
53%

"Akkor hajrá, ti szülhettek nyugodtan agyba-főbe, hisz ez úgyis tök jó muri" ne osztonozzed, hogy szuljon mert meg megteszi, es a vilag mar igy is tele van idiotakkal. Nekem nem kell, hogy ez az ostoba kommentelo higitsa az emberiseg genallomanyat azzal, hogy ekkora IQval szaporodik!

Egyebkent a kommentelo szerintem ferfi. ABSZOLUT fogalma sincs, hogy mirol beszel. Elvakult fanatikus. Hatalmas az emberi butasag, es a legszomorubb, hogy semmilyen epeszu ervvel nem tudod jobb belatasra birni az ilyen embereket.

Es meg sajnalatosabb, hogy meg szaporodnak is, az ilyen mentalitasu kommentelok szulik meg azokat az embereket, akik lopnak/csalnak/hazudnak es bortonben vegzik, mert azt hiszik a gyerekvallalas arrol szol, hogy 9 honapig hordom aztan kipottyantom. Azt hiszik, hogy alanyi joguk, hogy szuljenek, sot szinte kotelesseguk. Foleg, hogy az allam tamogatja oket, minel tobb a kolyok. Az ilyen kommentelok miatt erzem egyre tobbszor azt, hogy engedelyt kellene osztogatni az embereknek hogy szulhessenek. Autot sem vezethet boldog boldogtalan, hiszen azzal eleteket tudsz kiontani, ha nem megfeleloen hasznalod. Gyereket se szulhessen mar barmelyik felnotas balek, hiszen nemcsak az o eleterol van szo, hanem egy masik ember eleterol, akibol aztan felnott lesz es legtobbszor nem tul hasznos tagja a tarsadalomnak. Egeszsegugyi, de elsosorban pszichologia tesztet kellene felallitani, es ha megbux, nem vallalhatsz gyereket. Ennyi!

Az allatok kozott a Foldanya elintezi a termeszetes szelekcioval. Csak mi, Isten barmai szaporodhatunk esz nelkul es tessek meg is van az eredmenye..."megöli a saját gyerekét"

2016. okt. 27. 19:02
 27/39 anonim ***** válasza:
61%
De jó duma ez az adja örökbe. Az örökbeadás ezerszer nagyobb trauma az anyának és akkor már a gyereknek is. Az örökbefogadott gyereke sérült felnőtt lesz, soha nem tudja feldolgozni. Gyökér nélkül marad.
2016. okt. 27. 22:49
 28/39 anonim ***** válasza:
23%

[link]

Egyesek szerint ez csak egy sejtkupac! A föld meg lapos, és körülötte kering a nap!

2016. okt. 28. 11:06
 29/39 anonim ***** válasza:
61%

#28, az nem sejtkupac, hanem műanyag magzatmodellek... Szeretnél te is egy sorozatot?

"A föld meg lapos, és körülötte kering a nap!"

A föld akkor lapos, ha rendesen elgereblyézted...a nap meg nem kering, lévén egy időegység, ami 24 órából áll...

2016. okt. 28. 19:16
 30/39 anonim ***** válasza:
26%
56%-os, hány örökbe fogadottat ismersz? Mert az én családomban van három, közöttük én is. És jelentem, nem lettem lelki sérült, imádom a szív szerinti anyukámat, és apukámat, jobb dolog nem is történhetett velem, mint hogy hozzájuk kerüljek. Hálás vagyok a vér szerinti anyukámnak amiért adott nekem esélyt. Sőt, nővérem se lett lelki sérült, boldog, kiegyensúlyozott emberek vagyunk, a világ egyik legszeretőbb, legösszetartóbb családjában. Unokaöcsémről még nem tudok nyilatkozni, ő még csak 7 éves, de nem látszik sérültnek azért, mert örökbe fogadta egy jó család. Sőt, mondok jobbat, én is tervezek örökbe fogadni....Úgyhogy ne mond azt hogy mekkora trauma ez a gyereknek, mert nem tudhatod.
2016. okt. 28. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!