Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tapasztalatotok a fehérfolyáss...

Tapasztalatotok a fehérfolyással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ma a bugyimban fehèr nyálkás dolgot láttam.Gondom ez a fehèrfolyás.Lent kezd szőrösödni a mellem (ha lehet igy mondani) kezd nőni.A termetem ducibb.Nagyon fèlek az első menstruáciotól.Tudtok saját tapasztalatott mondani? 11/L

#menstruáció #tiniproblèmák
2016. aug. 23. 04:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha még csak most látod először, akkor még 2-3 éved hátra van. Legalábbis nekem igy volt.
2016. aug. 23. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindenkinél más, ez valószínűleg az előjele. De, hogy mikor fog megjönni, azt senki nem tudja megmondani. Nekem is volt simán egy év közte, de ismerek olyat, akinek pár hónap.

Nem kell félni tőle, annak a jele, hogy normálisan működik a tested, egészséges vagy. Ha zavar a folyás, használhatsz tisztasági betétet, és mindig legyen nálad rendes betét, ha hirtelen megjönne. :) Minden más is a kamaszkor jele, teljesen normális.

2016. aug. 23. 12:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen az eddigi válaszokat! :)
2016. aug. 23. 15:05
 4/4 anonim válasza:

Szia!nekem idén áprilisban jött meg. Szülinapom előtt pontosan egy hónappal. Elhiheted frászt kaptam... Ámugy nekem az elsőnél nem fájt a hasam.

És teljesen normális az a ,,fehér nyálkás dolog'' 😘

12/L

2016. aug. 24. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!