Szerintetek én vagyok a hibás? Többi lent.

Figyelt kérdés
Anyum 45 éves, párja 46. Januárban kiderült, hogy anyum terhes. A párom és én nem értettünk egyet vele, hogy megtartsa, ugyanis velünk élnek a mi házunkban, és így is mi tartjuk el öket, nagyon sok tartozásuk van, dolgoznak, de alig marad vaami nekik a hó végén. Mi segítünk, mi fizetjük a számlákat is. Nekünk épp ezért nincs még gyerek, mert nekik is segíteni kell. Anyu elment abortuszra végül, de azóta mindenkinek siránkoznak, hogy ök megtartották volna, csak mi nem akatuk, szóval miattunk nem lehetett. Nagyon büntudatom van emiatt. Szerintetek rosszul döntöttem,hogy nem helyeseltem?
2016. júl. 18. 15:38
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy rosszul hangzik,amit leírtam,de mindennek ellenére jó a viszonyunk anyukámmal. Csak ez a dolog bánt, hogy magunk közt megvagyunk,csak mások előtt jön elő a téma. Nincs a terhemre, sőt nagyon sokat segít nekem,ha anyagilag nem is,de másképp kiveszi a részét mindenből.
2016. júl. 19. 21:42
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Jah hogy igy all a dolog. Higy a uj pasi miatt lett eladosodas. Akkor mas a helyzet. Annak nem szulnek. De a kor sztem nem szamit. Nalam. En 44 vagyok es most tervezunk az uj parommal babat. De nekunk mindenunk meg van hozza. Es engem nem tart el a lanyom. Nem is engednem. Valamit kitalalnek jogy ne szoruljak masra ahogy a valasomnal is tettem. Mert az exem mindent elvett tolem. De megoldottam az eletem. Szoval igy mar mashogy latom. Ilyennek nem szulnek.
2016. júl. 20. 07:49
 33/38 anonim ***** válasza:
78%

Bár ez egy kicsit off, csak kíváncsi vagyok (ha nem válaszolsz, megértem, nem turkálni akarok a magánéletedben), de a párod hogy bírja, hogy a ti házatokban nem tud veled kettesben élni és belátható időn belül ez nem is fog változni?

Azért ez nagy toleranciát igényel, akárhogy szeret.

Mi egy évet laktunk anyáéknál, amíg építkeztünk, és akárhogy nagyon jó a viszonyunk, nehéz volt a vége, mert felnőtt emberként mindenki a saját ritmusában szeretett volna magánéletet élni, természetes dolog a leszakadás iránti vágy és maga az elszakadás.

Anyukádra visszatérve hideg, de őszinte leszek, bár ilyet nem lenne szabad szülőre írni, mégis úgy látom, hogy önző és egy percig se hibáztasd magadat, elég nagy dolog az, hogy ti szó nélkül elfogadtátok ezt a helyzetet az új párjával együtt, akihez lényegében neked semmi közöd... mert persze, tisztelet, meg szeretet a szülő irányába kell legyen, de felnőtt emberek vagytok mindannyian, azért ne menjen a végtelenségig, a ti életetek rovására. Nem azt mondom, hogy tegyétek ki az utcára őket, mert természetesen nem, de a babázás most a te életedben kell, hogy következzen...

2016. júl. 20. 08:02
 34/38 A kérdező kommentje:
Válaszolok, nincs ebben semmi olyan,amit ne tudhatnál. A páromról tudni kell, hogy nagyon türelmes ember. Olyan típus, akinek kaja kell, és meg van elégedve az élet folyásával. Persze vannak dolgok, amiket nem hagy szó nélkül, ilyen volt pl. a babatéma.Mikor elmondtam neki, egyböl rávágta, hogy semmiképp, hiszen nem fogják tudni eltartani. Azt is tudni kell, hogy minden történés ellenére, anyukám és a párja nagyon jó emberek. Felelötlenek az igaz, de mint emberek nagyon szerethetöek. Kevés bogaruk van, megvannak úgy maguknak. A mi életünkbe sem szólnak bele, nemis hagynám. A másik, amiért nem akadály, hogy ott élnek, mert külön részlegük van a házban. Nagyon nagy családi házat vettünk pont ezért, hogy ne legyünk olyanok, mint a halak a konzervben.
2016. júl. 20. 09:43
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút egyértelmű, hogy nem te vagy a hibás. Ha nagyon szerette volna ezt a gyereket, akkor önálló életet kezd és megszüli. De amúgy is nagy felelőtlenség lenne, 45 évesen 3 felnőtt gyerekkel a háta mögött. Szerintem teljesen nonszensz dolog lenne, irracionális. És ahogy a helyzet kinéz a végén nevelhetted volna a te a testvéred... Ha az én anyám jelentette volna be ennyi idősen, hogy terhes és megtartja szerintem felpofoztam volna... Pedig ő házas és nem él rossz körülmények között. Azt sem értem miért beszél erről folyamatosan, ez egy kényes dolog, le kell zárni(másokkal szemben legalább) és nem folyton felhozni, feltépni a sebeket. Te csak javaslatot tettél, nem döntöttél. És a párja mit mond erre? Gondolom nem nagyon izgatja...
2016. júl. 20. 11:58
 36/38 A kérdező kommentje:
A párja is szomorú volt, de ö már várja inkább a miénket. Mindíg elohozza, hogy reméli fiú lesz és mehetnek egyutt horgászni.
2016. júl. 20. 13:50
 37/38 anonim ***** válasza:
Ilyen komolyan van???
2016. júl. 20. 19:56
 38/38 A kérdező kommentje:
Micsoda van komolyan? Sajnálom,de ezt nemértem.
2016. júl. 20. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!