Szerintetek én vagyok a hibás? Többi lent.

Figyelt kérdés
Anyum 45 éves, párja 46. Januárban kiderült, hogy anyum terhes. A párom és én nem értettünk egyet vele, hogy megtartsa, ugyanis velünk élnek a mi házunkban, és így is mi tartjuk el öket, nagyon sok tartozásuk van, dolgoznak, de alig marad vaami nekik a hó végén. Mi segítünk, mi fizetjük a számlákat is. Nekünk épp ezért nincs még gyerek, mert nekik is segíteni kell. Anyu elment abortuszra végül, de azóta mindenkinek siránkoznak, hogy ök megtartották volna, csak mi nem akatuk, szóval miattunk nem lehetett. Nagyon büntudatom van emiatt. Szerintetek rosszul döntöttem,hogy nem helyeseltem?
2016. júl. 18. 15:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%

A végső döntés édesanyádé volt.

Ennyi.

2016. júl. 18. 16:51
 12/38 A kérdező kommentje:
Leírom a részleteket,hogy érthetőbb legyen: anyumék 10 éve elváltak,mikor összejött a mostani párjával. Nem volt saját házuk. Mi felőlünk apu maradt a házban, a párja felől pedig a felesége, és a párja szüleu. Albérletben laktunk, kilenc év alatt rengetegszer költöztünk. Mikor én elmentem dolgozni, már együtt voltam a párommal. Anyumék a tíz év alatt felhalmoztak sok apró hitelt,hol a lakás kauciojára, hol uj autóra és hasonló dolgokra, amit később már nem tudtak fizetni. Elmentem dolgozni, miután leéretségiztem, a párom akkor már dolgozott. Két éve döntöttünk úgy hogy kell egy saját ház,mert albérletben mégse élherünk hosszútávon. Így ketten a párommal vettünk házat, és természetesen anyúék us jöttek velünk. Nem tudták volna fizetni egyedül a bért. Hát kb így történt...
2016. júl. 18. 17:13
 13/38 A kérdező kommentje:
Elhiszem,hogy hihetetlen a történet,de mindenki döntse el maga,aki segít,annak köszönöm.
2016. júl. 18. 17:14
 14/38 anonim ***** válasza:
7%
Ha valóban így van akkor szerintem ez volt a megoldás ,sem korban sem anyagilag nem alkalmasak a nevelésre akkor ok.Egyébként a baba után kaptak volna pénzt gyest családit és szóval ti is felnőtetek.Szerintem nem kellett volna beleszólnotok és jogos a síránkozásuk mert az ő lelkén szárad és a tiéteken hogy ebbe kergettétek szegény anyukátokat.
2016. júl. 18. 17:24
 15/38 A kérdező kommentje:
Igen. Értem a álláspontodat. Viszont én azért sem támogattam, mert mi is szeretnénk babát. Két apró babát nem tudnánk felneveni úgy,hogy még nekik is segítenem kell.
2016. júl. 18. 17:28
 16/38 anonim ***** válasza:
71%

Nem te vagy a hibás, én személy szerint megértelek,

hogy miért ajánlottad az abortuszt, mert a leírtak

alapján már így is van elég gond a nyakatokba, és egy

gyerekvállalás nagy felelősséggel jár. Egyedül a kisbabát

sajnálom nagyon, szó szerint ezzel megölték. Véleményem

szerint ez az egész a szüleid hibája, figyelhettek volna

a megfelelő védekezésre, mert ezzel a hibájukkal egy

ártatlan kisbaba élete veszett kárba...

2016. júl. 18. 17:29
 17/38 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok a párom 30.
2016. júl. 18. 17:30
 18/38 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom, de mégjobban sajnálnám,ha nem tudnánk eltartani, és meg kéne vonnunk tőle vármit is. Plusz ott a harminc éves jelzálog is amit fizetnünk kell. Nem lehetünk meggondolatlanok.
2016. júl. 18. 17:33
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Előző voltam, és teljesen egyetértek veled, nem a te

hibád az egész, nem te voltál felelőtlen. :)

2016. júl. 18. 18:16
 20/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó.
2016. júl. 18. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!