Szerintetek én vagyok a hibás? Többi lent.
Anyád csak hárítja a felelősséget, mert azt mégis csak ciki lenne szétkürtölni, hogy megtartották volna, ha van rá pénzük, és fel tudják nevelni segítség nélkül, de így nem ment.
Könnyebb rátok kenni az egészet.
Neki sincs érte bűntudata, hogy ezt teszi veled, pedig gondolhatja, hogy te sem jókedvedből mondtad, hogy nem tudod őket jobban támogatni anyagilag.
Véleményem szerint inkább lehetne hálás, mert a legtöbb gyerek nem hozz ekkora áldozatot a szüleiért, oldják meg a gondjaikat, és költözzenek ahová tudnak.
Egyébként ne aggódj, hogy megszólnak az emberek, látják ők nagyon jól, hogy ti tartjátok el őket, ők meg még egy babát is a nyaktokba terheltek volna. Kevesen állnak ki mellettük.
Akik szerint az abortusz bűn és a többi: szerintem is az. Pont ezért védekezek, ha nem szeretnék gyereket, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe. Szerintem 45 éves kor fölött is lehet gumit használni, ha épp nem használnak más fogamzásgátló eszközt. Ebben a korban nem védekezni, és remélni, hogy nem sikerül, több mint ostobaság.
Ugyan már, nehogy így gondold, mint az előző válaszadó.
Anyukádnak volt választási lehetősége. Ha akart volna gyereket ettől a párjától, akkor nem veteti el, hanem hátat fordít neked és a férjednek, elköltözik, és megtartja a babát.
A saját kényelmi szempontjait tartotta előbbre, hisz eltartod, és erről nem akart lemondani.
Nekem aztán senki emberfia nem szólhatna bele, ha meg akarom tartani, teszek érte, hogy mindene meglegyen.
Ők nem így gondolkodtak, nem akarják elhagyni ezt az ingyen szállást, eltartást, de persze bűnbaknak tökéletes vagy, rád hárítják. Na, meg persze mások előtt sokkal könnyebb azt mondani, hogy te vagy az oka, minthogy bevallanák saját gyengeségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!