Szerintetek én vagyok a hibás? Többi lent.
Leülnék Vele és megmondanám értelmes ember módjára, hogy sajnálod,de Nektek nincs kapacitásotok még egy babára úgy,hogy még nektek nincs is. Ugyanakkor,ha nem tetszik el lehet menni. Magukat nem tudják eltartani, nem még plusz 1 gyereket.
Minden rosszindulat nélkül nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek-e rajtatok. Ha még 78 éves kisnyugdíjas lenne az anyád, de még innen számolva van 20 éve a nyugdíjig. Mi a hosszú távú tervetek? pénztogytig tartó eltartás? Mert már most tehettek félre a temetésre is némi pénzt.
Ne haragudj kedves Kerdezo, de a szuleid gatlastalansag es felelossegatharitas tippikus mintapeldai.
Eloszor is, az abortusz NEM a Te dontesed volt. Te elmondtad nekik a velemenyed es ok valasztottak. Hidd el, ha meg akartak volna tartani, akkor megtalaljak a modjat - pl apad keres vmi munkat, vagy elmennek alberletbe, vagy megtalaljak a munkanelkui segely es vmennyi tamogatas felvetelenek a modjait, kideritik, h mi jar nekik ilyen esetben. Te egyszeruen megmondtad nekik, h gyerekkel nem tudod oket vallalni es ez teljesen jogos volt. Ok dontottek el, h kenyelmesebb nekik a nyakatokon elni, mint kulonmenni a babaval.
Egy percig ne erezd magad hibasnak emiatt.
En a helyedben minel hamarabb kulonkoltoznek toluk, m ha esetleg Te fogsz teherbe esni, akkor hallgathatod anyadtol a lelkiismeretfurdalast kelto hegyibeszedet, meg sirankozast. Mivel termeszetesen ok egy percig nem fogjak magukat hibasnak erezni. Midnig konnyebb mast okolni, meg bunbakot talalni, mint a sajat eletedert vallalni a felelosseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!