A kék és a zöld hcg one step között van különbség? Reggel mindkettőt megcsináltam. A kék pozitív a zöld negatív. A kék hibás lenne?
Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 17:23
2/9 anonim válasza:
A zöld az kb. mindenkinek negatív. Nagyon sok rosszat hallani róla, nekem is az lett pedig volt baba.
3/9 A kérdező kommentje:
Ahh akkor remélem csak az a gond :)
Vettem CB-t de azt csak hétfőn akarom megcsinálni mert az one step 10-es a CB 25-ös. Bár minőségileg meg jobb.
Most délután is csináltam,a kék kb ugyanolyan mint a reggeli,a zöld hómezős..
2016. máj. 28. 18:01
4/9 anonim válasza:
En is 10-es erzekenysegu olcso tesztet hasznaltam, nem one step, de hasonlo kategoria.
Nekem nagyon halvany pozitiv lett reggel, delutan teszteltem clearblue-van es az egyertelmu pozitiv lett. De nekem a Clearblue digitalis is nagyon hamar pozitiv lett egy masik alkalommal.
5/9 anonim válasza:
Tapasztalat, hogy a CB sokkal hamarabb pozitív, mint a vaterás! Nekem 2 nappal hamarabb már egyértelmű pozitív volt, mint a másik.
6/9 anonim válasza:
a zöld az nem ovulációs teszt? amit én vettem anno az a kék volt csak hcg.
7/9 A kérdező kommentje:
Van zöld és kék is.
Reggel csinálok zöldet. Kiváncsi vagyok mikor lesz az is pozitív.
2016. máj. 28. 22:22
8/9 anonim válasza:
Zöld az nem olyan érzékeny mint a kék
A kék 15ml
A fölött mar zöld
9/9 A kérdező kommentje:
Mindkettőre 10 van írva.
Reggel a zöld iszonyat halvány lett,szinte csak én látom. A kék szép erős már.
2016. máj. 29. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!