Abortusz 2,5 héttel teherbe esni mennyire sanszos?
Figyelt kérdés
2,5 hete volt terhesség megszakításom egészségügyi problémák miatt. Szövődmény is volt, gyulladás, ami 1 hét alatt megszűnt (antibiotikumot kaptam). Növesztettem egy 5 cm-es cisztát is. Természetesen tudom, hogy ilyenkor nem szabad szexelni, ezért csak pettingeltünk, de a "kedves" párom elvesztette a fejét, és létrejött köztünk egy kb. fél perces aktus (ennyi idő kellett mire lerúgtam-lekiabáltam magamról...). Nem ment el bennem. Érdemes azért szerintetek kérnem egy esemény utánit?2016. jún. 10. 06:07
31/34 anonim válasza:
Ez a szoveg nekem nagyon tetszik. Ovszer mellett lettem terhes. Amugy En is. Az ovszer mellettem volt a szekrenyen. 😀
32/34 anonim válasza:
Utolsó, ez király! :))
Nekem is pont így lett a harmadik lányom, akit nem terveztünk. Messze volt a másik szobában az óvszer, és egy kockáztatás belefért szerintünk :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!