Benneteket mennyire viselt meg lelkileg és fizikailag az abortusz?
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 21:03
1/9 anonim válasza:
Fizikailag semennyire, lelkileg tönkre vagyok.
2/9 A kérdező kommentje:
Miért volt rá szükség?
2016. jún. 4. 21:11
3/9 anonim válasza:
Fizikailag végülis semennyire..
Lelkileg nagyon rossz volt. Augusztusban volt lassan 1 éve de természetesen sokat gondolok rá. Pláne, hogy a barátnőmmel egyszerre szültünk volna. Neki a kisfia már 8 hetes. Ennyi idős lenne az én gyerekem is..
De nekem gondolnom kell/kellett a már meglévő gyermekemre.
A döntésem bármennyire is szomorú, nem bántam meg!
Amit írok viszont elletmondásos lesz..
Bár a döntésem nem bántam meg, de ha vissza csinálnám nem vetetném el szerintem..
4/9 anonim válasza:
1# vagyok.
Beteg volt a babám, nem fejlődött rendesen. Az utolsó percig vártam, 11 hetes voltam, mikor műtöttek. 10.-én lesz egy hónapja.
Amíg velem volt óvtam, védtem, dédelgettem, majd be kellett látnom, hogy el kell engedni.
5/9 anonim válasza:
4es: mit jelent pontosan, hogy nem fejlődött rendesen?
6/9 anonim válasza:
fizikailag sem és lelkileg sem. hál istennek olyan orvosom van, aki nagyon racionálisan gondolkodik..ezt sikerult átadnia nekem is. a leheto legjobb dontést hoztuk.
7/9 anonim válasza:
Lelkileg nem viselt meg fizikailag pedig csak minimálisan.
8/9 anonim válasza:
Pont egy éve volt, azóta alig jön meg, vagy meg se jön, vagy nagyon kevés. Sokat fáj a hasam, görcsöl minden ok nélkül. De ez mindig semmi. Nagyon szerettünk volna babát, 16 hetesen mentek el, ikreket vártam. A műtét nem úgy sikerült, ahogy várták, szóval már esélyem se lesz több babára.
9/9 anonim válasza:
Az abortusz a sajat akaratabol elvetetett embrio.Ti a missed ab-rol irtpk inkabn,meg ha nem is befejezetlen veteles akkor is inkabn az a kategoria.Szerintem azert van az h valaki feltesz egy kerdest es lehurrogjak aztan 10 valasz utan leirja h pl elment neki a baba,vagy beteg lett volna igy muszaj volt.Mikor erre kulon kategoria van irva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!