Abortusz alatt vagy utan erez valamit fizikailag az, akin vegzik?
Nekem is volt egy még régen, az ég világon semmi bajom nem volt utána. Amint kitisztultam az altatásból a lábamon mentem haza, és este még ki is mozdultam egy kicsit.
Ami kellemetlen volt, és rosszul is lettem tőle, az a tágító amit felhelyeznek, hogy a méhszájat kinyissák. Én attól görcsöltem nagyon. Báár az enyémet kis-terhességnek hívták, igen korán észrevettem. minél nagyobb a baba annál kellemetlenebb - úgy vettem észre a szobatársaimon.
A második válaszadó vagyok:az unokatesóm nem tudom hogy kefél,de azt tudom hogy pasiról pasira jár,most 32 éves.1 nagy kurva.Soha nem dolgozik de gazdag!Nem tudja mi az a munka.Nem tudom hogy majd öregkorában ki fogja eltartani???
Én 21 éves vagyok,pasimmal 2,5 éve együtt vagyunk,s mi soha nem védekezünk,de még egyszer sem estem teherbe.Profi pasim van!:)
Megint én vagyok!:)
Miért nem végzed el a tesztet?Úgy biztosabb lennél benne hogy az vagy vagy sem.Talán megnyugodnál.Tudom milyen rossz ha az ember azt hiszi hogy terhes s pánikban van.Egész nap ezen gyötri magát az ember.Üdv!Pusz
557 Amint az ondó és a petesejt egyesültek, egy végtelenül szép fénysugár képződik. Ez
a fény olyan, mint egy nap, az Úristen és végtelen szeretetének ragyogásából fakad.
558 Ebben a pillanatban az Isten által alkotott lélek már érett és felnőtt, ez egy képmás,
és Istenhez hasonló. Ez a fiatal élet belemerül a Szentlélekbe, mely Isten szívéből ered.
559 A megtermékenyített nő öle megtelik ezzel a fénnyel, az Úr és az általa újonnan
alkotott lélek egyesülésének ragyogásával. És ha ők (a gyilkos nő és az abortuszt végző)
fogóval megfogják, és szétdarabolják ezt a gyereket, ó, hogy harcol ez az apró lény az
életéért!
560 Láttam, hogy megremegett és megborzongott az Úr, mikor ezek ezt a lelket a kezéből
kiszakították. Amikor egy ilyen babát megölnek, az olyan keservesen sír, hogy az egész
menny megremeg és reng. Az én esetemben, amikor megölettem a babámat, szívtépő
kiabálást hallottam, hangosat és erőset.
561 Hallottam, amint Jézus nyögött a kereszten, és láttam fájdalmát e miatt a lélek miatt,
és minden olyan lélek miatt, akit elhajtottak, és elvették tőle a jogot az élettől. Jézus
pillantása a kereszten tele volt fájdalommal, leírhatatlanul szenvedett. Aki ezt látná, biztos,
hogy soha többé nem végeztetne abortuszt. (Megszakítja az előadást, és újra sírni kezd.)
562 Kérdezem önöktől, hány abortuszt végeznek ezen a világon? Egy nap? Egy
hónapban? Le tudják mérni bűneink rettentő méreteit? A tömeggyilkosság mértékét, a
fájdalmat és szenvedést, amit az Istennek okozunk, neki, aki olyan kegyes hozzánk, és
szeret minket, mi pedig, mint szörnyetegek egyre csak bűnözünk.
563 És mindaz a fájdalom, amit saját magunknak is okozunk, és életünk gonoszsága, ami
minket is hatalmába kerít.
Az abortusz a legsúlyosabb bűn, ami minden bűnnél nagyobb
564 Minden alkalommal, amikor egy magzat, egy ártatlan gyermek vére kifolyik,
tűzáldozatot mutatunk be a Sátánnak, hatalma egyre jobban nő a Földön. Ez a lélek
kétségbeesetten segítségért kiabál, de senki nem tudja, vagy nem akarja meghallani! Még
egyszer megismétlem önöknek: ez érett, felnőtt lélek, ha nincs is kifejlődött teste, de minden
része már megvan. Mint az almamagban, minden benne van, hogy terebélyes fa legyen
belőle.
565 A testnek fejlődni és nőni kell, de a lélek már készen van. Ez a kiáltás, ami a fiatal
életből kitör, amikor megölik, megrázza az eget. A pokolban győzelmi ordítás tör ki, mint egy
futballmeccsen, amikor gólt rúgnak. A pokol olyan, mint egy stadion, óriási belátható
területen rengeteg démon, ördög és alördög van, akik diadalittasan ordítanak.
566 A démonok rám öntötték a gyermekem vérét, ami a lelkiismeretemben volt, és
azoknak a vérét, akiket arra bíztattam, hogy vétesse el a gyermekét. És az én világos
lelkem átláthatatlan sötétséggé vált. Miután elvétettem a gyermekemet, érzéketlen lettem a
bűnökre, valóban azt hittem, hogy nincsenek bűneim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!