Abortusz 2,5 héttel teherbe esni mennyire sanszos?
Te milyen párkapcsolatban élsz!!!????
"Lerugtam lekiabaltam magamról "
Azért ezen el lehetne gondolkozni te csak egy tárgyként kezeld a tested?
MERT ebből amit leirtal ez jön át.Kerlek szedd már össze magad..amit leírsz az nem párkapcsolat hanem horror.Becsuld már jobban magadat ennél!!
Szedjel fogamzásgátlót hogy a kérdésre is válaszoljak.
Hú hát ... khm... most mit mondjak. Nekem olyan fura (tudom, nem ez a jó szó...), hogy egy nőnek abortusza volt, 6 hétig nem szabad szexelni és a párjának annyira "fontos" a nő egészsége, hogy megdgja?Ez nagyon gáz!
Én elhiszem, h hiányzik a szex, meg teljesen készen vagytok... de bakker... 2,5 hét borzasztó rövid idő... ha összeszedsz valami szuper kis fertőzést és esetleg bekövetkezik a legdurvább, hogy kiveszik a méhedet, akkor mi van? Majd azt mondjátok, hogy jajj hát igen, tudjuk, de annyiraaaaaaaaaa elvesztettük a fejünket...
Ha akartok babát és fontos az egészséged, akkor vigyázzatok rád jobban.
Ja hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem nem kell. GYULLADÁS is volt, meg csak 2,5 hete történt az ab. Szerintem ebből kizárt, h terhesség legyen.
Mi is tanult emberek vagyunk és a párom soha nem vesztené el a fejét velem szemben. Fél percbe telt, amíg leráztad magadról? Ha nincsen semmi bajom és lefekszünk egymással, majd azt mondom neki, hogy "Állj!", akkor azonnal megáll. Akkor is ha 2 hónapja nem voltunk együtt.
Ha meg egészségügyi bajom is van, akkor meg eszébe se jutna.
Szóval ne védd azzal, hogy tanult ember, mert ettől még primitív tuskó.
2 gyereked van, azt írod. Szülés után sem vártátok ki a 6 hetet??? Vagy akkor még bírt magával?
"(ennyi idő kellett mire lerúgtam-lekiabáltam magamról..."
Bárhogy szépíted, ez erőszak!
Már eleve a bugyidat nem kellett volna levenned. Oké, hogy pl őt kényezteted, de te most tabu vagy. Bírd ki, mert ha fertőzést kapsz, akkor durva következményei is lehetnek.
És a kedves párodnak is ki kellene bírnia, mert ha valóban "tanult normális emberek" vagytok, akkor tudnotok kellene, mik a kockázatok. És igenis ki kellene bírnia a drága apukának is.
Nem sok esélye van a teherbeesésnek, de van. Ha már ennyire nem bírtok magatokkal, akkor miért nem védekeztek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!