Abortusz 2,5 héttel teherbe esni mennyire sanszos?
Nem értem ezt az óvszer nem működik dolgot sem... Mostanában csupa ilyet lehet itt olvasni, hogy óvszer mellett terhesség jött létre. Én kb 10 évet védekeztem óvszerrel, mégsem lettem egyszer sem terhes. Nekem is van meglepetésbabám, de akkor nem is védekeztem sehogy, csak után gondolkoztunk, hogy hoppá! Ő megszületett.
Azt megértem, hogy kívántátok egymást. Nekem vetélésem volt, de 3 hét múlva már kívántam a férjemet, sőt, nagyon is szükségem volt arra, hogy minél intenzívebben érezzem a szerelmét. De nem szeretkeztünk, maradtunk az "egyéb" megoldásoknál, megvártuk az első mensit.
Az esemény utáni egy lórugás szerű hormonmennyiség. Ráadásul még nem is biztos, mert a peteérés csúsztatja, ha már megvolt, akkor nincsen értelme bevenni.
Kérdező, sanszosan (99,99%) a világon semmiféle probléma nem lesz... az ítélkezni akarókkal meg ne foglalkozz, valószínűleg túl üres az életük, ezért akarnak másokéba beleszólni...
(a "jajjistenemszörnyűség"-ezők meg elgondolkodhatnának végre - már, ha képesek rá - hogy az elmúlt 30 évben teljesen megváltozott az koraterhességi műszeres abortusz módszere, de a 6 hét, az ugyanaz a 6 hét maradt. Magyarországon. Máshol a világban 10 nap vagy 2 hét vagy max 4... SAJNOS hihetetlenül konzervatív a hangadó magyar főorvos-társadalom.
Tessék, az osztrák határ túloldala 6 hét helyett 2 nap (kettő nap):
"Szex, tampon, úszás stb.
Az abortuszt követő két napban a fertőzésveszély miatt kerülje a közösülést, a tampon használatát és az ülőfürdőt. Az, hogy a fenti tevékenységek bármelyike a második nap eltelte után is növelné a fertőzés kockázatát, nem bizonyított."
Na most vagy Ausztriában teljesen más a női szervezet, az abortusz vagy a közösülés, vagy a magyar orvostársadalom hangadó főorvosaival van szörnyű nagy baj, hogy még mindig "erkölcsi alapon" közelítik meg az abortuszt, és büntetni akarnak a szexmegvonással, "hát nehogy már jó legyen az ILYENeknek..." alapon.
(nem, Ausztriában sem gyakoribb se a meddőség, se az abortusz utáni egyéb szövődmény, mint nálunk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!