Menyire veszélyes manapság az abortusz?
Valamint az abortusz növeli a későbbi terhességekben a koraszülés vagy vetélés kockázatát, főleg ha ez az abortusz fiatal korban történt.
"#9 "de ha elveteted,akkor nincs visszaút!" - ja. És ha megtartod, akkor talán van????"
Nem.Mégis a legtöbb nő,aki abortuszra megy,végül megbánja,és súlyos lelki problémákat okoz.Volt nekem olyan ismerősöm aki azt mondta az abortusz volt a jó megoldás,mégis utána pánikbeteg lett.
Ezzel a döntéssel egy életre együtt kell élnie.
Nem szabad abortuszra menni,mindenre van megoldás,kivéve egy élet elvételére.Ez a véleményem le lehet pontozni.
".Volt nekem olyan ismerősöm aki azt mondta az abortusz volt a jó megoldás,mégis utána pánikbeteg lett." - elhisze, miért ne hinném... én meg olyant ismerek, aki az abortusz elmaradása miatt lett pánikbeteg...
Sőt, post partum pszichózist is láttam...
Ennyit a "Nem szabad abortuszra menni,mindenre van megoldás,kivéve egy élet elvételére" szöveg igazságáról...
Mert akkor? Elveteti,megnyugszik a lelke és minden happy?
Nem várt terhesség nem jó,de el kell dönteni mi a rosszabb megoldás.Szerintem az abortusz! Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!