Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 9-10 hetes terhességnél...

Egy 9-10 hetes terhességnél (magzatnál) már veszélyes az abortusz?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, nem tudom megtartani, bármennyire is szeretném...nincs munkám, nincs lakásom, a párom el akar hagyni...nem tudom mit tegyek...már volt egy missed ab-m a 11.héten tavaly.
2010. júl. 16. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
az abortusz mindig veszélyes, de minél nagyobb a magzat, annál inkább. nagyon gondold meg! esetleg örökbeadás?
2010. júl. 16. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

És erre mind most jöttél rá? Tök komolyan? Véletlenül sem tudtad eldönteni egy hónappal korábban, amikor kiderült?

Igen, ilyenkor már mindene megvan, nem lesz piskóta. Ha tényleg így döntesz, akkor MOST menj, minden nap számít!

L27

2010. júl. 16. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Miért kéne örökbeadnia?????????

Ha terhesen éhenhalna, nem fejlődne a baba az jobb lenne?

10 hetesen már nagynak számit, több lehet a műtét után a szövődmény,de nem veszélyesebb, mint 7-8 hetesen.

Ne haraguj kérdező az első mondatért, de kiakasztanak ezek az örökbeadós hozzászólások...

2010. júl. 16. 11:29
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Még nem késő, semmi bajod nem lesz.

Tudod, én mikor u.ennyi idős terhes voltam, gondoltam rá hogy elvetetem, mert a kapcsolatom már akkor elromlott... És megtartottam, ma pont 2 hónapos és a világ legboldogabb anyukája vagyok! Apukától 3 hete költöztem el, mert a terrorját nem hagyta abba szülés után sem. De jól döntöttem, látod erre is van példa!

2010. júl. 16. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
szia! először is nyugi...nekem fél éve volt, 10 hetesen, nem történt semmi baj, nem véletlenül 12 hét a határ. de ha így döntöttél siess, mert nem jó vele várni. kitartást és erőt kívánok
2010. júl. 16. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!