Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy 5 hetes terhességnél hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 5 hetes terhességnél hogy történik az abortusz?

Figyelt kérdés
Hallottam kaparásról és vákuummal való terhességmegszakításról. 5-6 hetes korában a magzat még csak akkora mint egy borsó. Gondolom ilyenkor még nem kell a koponyacsontját összetörni (ha van neki egyáltalán), mint ahogy ezt sokan írták elrettentésként. Valaki leírná a tapasztalatait, hogy hogy történik ilyenkor egy abortusz?
2011. máj. 9. 21:35
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%

Nekem 10 hetes volt, de nagy valószínűséggel veled is ugyan ez fog történni. Bementem reggel, délelőtt feltették a lamináriát (nedvességre duzzadó pálca). Az ott volt egész éjjel, görcsölt a hasam mint állat, reggel felkeltem, bevettem a gyógyszereket amiket előző nap adtak, aztán mentem a műtőbe. Vákuummal csinálták. Kicsit kába leszel az abortusz után, de ha utána nem érzed magad rosszul még aznap kijöhetsz.

Nem egy leány álom, de túlélhető :) Utána rossz lelkileg.

Amúgy nekem azt mondták már nem kaparnak. Csak vákuum.

Hát, kitartás :)

2011. máj. 9. 21:47
 2/32 anonim ***** válasza:
17%

Az élet kezdete a fogantatástól kezdődik!!!!

Adjátok örökbe, ha nem akarod megtartani. Legyen esélye az életre!!!

2011. máj. 9. 21:50
 3/32 anonim ***** válasza:
87%
Te mit prédikálsz? Nem az volt a kérdés, hogy örökbe adja-e vagy elvetesse..
2011. máj. 9. 21:54
 4/32 anonim ***** válasza:
33%

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:54

bűnmegelőzés...

Csak úgy senki nem tesz fel ilyen kérdést...

Tudod, nem kell mindig olyan választ várni a másiktól, ami számára legjobb, mert ilyen nem lesz...

2011. máj. 9. 22:09
 5/32 anonim válasza:
10%
Láttam róla videót, darabokban szippantják ki a magzatot, aki próbál előle menekülni. Hiába annyira pici ő is küzd az életéért...
2011. máj. 9. 22:10
 6/32 anonim ***** válasza:
87%
Inkább vetesse el mint hogy megszülje és örökbeadja. És ha nem fogadják örökbe soha? Szegény gyereknek el lenne cseszve az élete. Úgyhogy inkább az abortusz.
2011. máj. 9. 22:25
 7/32 anonim ***** válasza:
8%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:25

Ez hülyeség!!!!!!!!!

nincs elcseszve az élete, te vagy tájékozatlan! Nagyon sok nőnek, férfinak nem lehet gyereke...

Az hogy árvaházba kerül, nem jelenti azt, hogy el van cseszve az élete!

Te semmit nem tudsz ezekről!

2011. máj. 9. 22:41
 8/32 A kérdező kommentje:
Azt hallottam én is, hogy darabokban veszik ki, de egy ilyen pici magzaton aki még akkora mint egy almamag, rajta mit darabolnak? Amúgy én úgy hallottam, hogy egy nap alatt megvan az egész. Reggel bemész, délelőtt megműtenek és délután már haza is mehetsz. Amúgy tényleg nem kértem véleményt, de számítottam rá, hogy kapni fogok. Nem érzem magam bűnösnek, védekeztünk, mégis teherbe estem. Fiatal vagyok, utolsó évem következik a gimnáziumban, nem fogom azzal elszúrni az életem, hogy kihordok egy babát akit aztán nem tartok meg, majd 10 év múlva elkezd gyötörni a bűntudat és elkezdem őt keresni. Majd esetleg rádöbbenek hogy örökbefogadták és borzalmas körülmények között él. Se magamat, se a gyermekemet nem tenném ki ilyennek. Mindenkinek jobb lesz, hogyha szegény nem jön világra.
2011. máj. 9. 22:43
 9/32 anonim ***** válasza:
65%
Két nap, ha még nem szültél. Mert fel kell tenni a lamináriát. Annak meg 12 órán át kell benn lennie.
2011. máj. 9. 22:47
 10/32 A kérdező kommentje:
Azigen. :S Erre nem számítottam. Köszi...
2011. máj. 9. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!