Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 5 hetes terhességnél hogy történik az abortusz?
Figyelt kérdés
Hallottam kaparásról és vákuummal való terhességmegszakításról. 5-6 hetes korában a magzat még csak akkora mint egy borsó. Gondolom ilyenkor még nem kell a koponyacsontját összetörni (ha van neki egyáltalán), mint ahogy ezt sokan írták elrettentésként. Valaki leírná a tapasztalatait, hogy hogy történik ilyenkor egy abortusz?2011. máj. 9. 21:35
31/32 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem példaértékű a kérdésem, és azt is tudom, hogy aki szexel annak bármikor esélye van teherbe esni védekezés mellett is. De ha pl. valaki fogamzásgátlót szed akár 10 éve és házas ember, van is gyereke, de nem akar mégegyet, a gyógyszert rendszeresen szedi és mégis teherbe esik, azt milyen bakinak nevezed? Az az ő hibája mert védekezik és a fogamzásgátló mellett mégis teherbe esett? Akkor szerinted mi a megfelelő és 100%-os védekezés? Ha nincs szex, ugye? Persze, gondolom te tökéletes vagy akinek az életébe soha semmilyen "baki" nem csúszott még be, de akár az is lehet hogy éledben nem szexeltél nehogy véletlenül teherbe ess. Igazad van, fiatal vagyok, de arról foggalmad sincs, hogy milyen életet élek és mik a fontosak számomra. Van egy komoly kapcsolatom, szeretjük egymást, szeretkezünk, de majdnem kitűnő tanuló vagyok, igaz vannak barátaim, de nem járunk bulizni inkább valamelyikünknél ülünk össze bográcsolni vagy bármi de nem szeretjük a discokat, inni ritkán iszok (persze tudom, írtam, hogy múltkor egy szülinapon vodkáztunk, de nálam ez akkor sem minden hétvégés program). Egyedül a dohányzás ami valóban rossz szokásom, de próbálok szabadulni tőle. Attól, hogy valaki 17 éves, ne egyből azt szűrd le, hogy felelőtlen és csak a buli a szex a cigi és a drog körül forog az élete. Meg lehet a véleményed rólam, persze anélkül, hogy ismernél, meg van hozzá a jogod. Ugyanúgy mint nekem is megvan a jogom ahhoz hogy olyan életet éljek ami nekem jó, és igaz az abortusz sose tartozott a vágyálmaim közé, mégse tartom magam egy felelőtlen libának, mert nem úgy csúszott be a gyerek, hogy hébe-hóba védekeztünk és húzott gumit a párom. Régebben fogamzásgátlót szedtem amit abba kellett hagynom mert nem bírta a szervezetem, most pedig kénytelenek vagyunk óvszerrel védekezni ami ez esetben nem bizonyult elég biztonságosnak, pedig sosem vettük észre, hogy gond lenne vele, kiszakadt vagy bármi. Megszakítást sem alkalmaztunk, sem az elején sem a végén mert tisztában vagyunk az előváladék veszélyével is. Nyugodtan meglehet a véleményed, nekem ez ellen semmi kifogásom, de remélem nem jellemző az életedre a folyamatos általánosítgatás és a skatulyázás, mert akkor elég kevés ember (embercsoport) lehet aki számodra megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik.
2011. máj. 29. 19:20
32/32 anonim válasza:
Tényleg nem bántásból írtam a véleményemet..
Nekem is voltak hibáim, de ezek olyan hibák voltak, amik könnyen és egyszerűen orvosolhatók voltak...
De egy abortusz nem gyerektéma.. Főleg nem a szex...
Sokan meggondolatlanok és 13 évesen már ezt csinálják... Egyébként nem értem hova siet ez a tini társadalom, 15-17 évesen elkezdeni ilyet...
Aztán jön siránkozás ha baj van... még magatoknak sem adtok időt, hogy testileg szellemileg kifejlődjetek... Dehát az élet egy őrült rohanás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!