Mennyire veszélyes egy egynapos láz abortusz után?
Köszönöm szépen a válaszod. Reggel megyek a korházba vizsgálatra. Visszamentem "ma" és azt mondták, h 4 órát kellene várni, épp hogy sorra kerültem volna elkéstem volna a munkahelyemről. Nem Mo-on élek és itt pár napos táppénz nincs, ha hosszabb időre kimaradok, akkor is csak töredékét kapom. Holnap szabad vagyok, igy reggel megyek. Százszor jobban éreztem magam ma. Kicsit nehezek a végtagjaim, de amúgy jól vagyok. De aggaszt ez is, mert mondták ha gyulladásom van, akkor kihat a hátra, kezekre, lábakra stb... Félek, hogy soha nem lehet babám, nem érezhetem újra azt a boldogságot...
Nem jókedvemből kellet az abortusz mellett döntenem... visszacsinálnám ha lehetne, de nem! Lelkileg is teljesen összeomlottam. Remélem csak a félelem miatt aggódom túl...
Remélem a korház után okosabb leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!