Akinek volt gyógyszeres abortusza, mesélne róla, hogy hogyan zajlott?

Figyelt kérdés

Választási lehetőséget kaptam és 1 hetem van rá.

A lehetőségek: gyógyszeres terhességmegszakítás,vagy művi. A gyógyszeressel 2x kapok gyógyszert és a 2.alkalommal 4-6 órát bennt is kell maradnom megfigyelésen.

A művinél csak érzéstelenítőt kapok.

A gyógyszeresnél aztmondta az orvos,hogy 95%-ban nem kell művi befejezés.

2016. febr. 21. 10:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
26%
Ez nem olyan "neten rendelt", mint a viagrás spamlevelek termékei. Orvosok is dolgoznak nekik. Az meg, hogy itthon nem orvosi körülmények közt történik a dolog, a fidesz hibája, mert ők nem engedélyezik. A nők ettől még használni fogják. Mitől rosszabb ez, mint Bécsbe menni miatta?
2016. febr. 24. 19:26
 22/32 anonim ***** válasza:
51%
Az abortuszvonalon adták meg a weboldalt, mikor rákérdeztem a tablettás abortuszra, orvosoknak kell válaszolni egészségügyi kérdésekre, ha rendben találnak mindent és beleférsz az időintervallumba küldik a tabit. Lehet nyugodtan hőbörögni, az meg hogy nem jut át a vámon... te sem rendeltél még külföldről, ugye? :D
2016. febr. 24. 19:53
 23/32 anonim ***** válasza:
10%
attól még bűncselekmény! De tök jó ez a világ amúgy, ahol már telefonon keresztül is tud dolgozni az orvos... Ha elkezdesz baromira vérezni és görcsölni, akkor is majd telefonon keresztül fog útmutatást adni, hogy műtsd meg magad!Ugye? Melyik ostoba nő teszi ki magát ilyen veszélyeknek? Kérdem én: Hova lett a józan ész?!! Az is abortálva lett?
2016. febr. 24. 20:01
 24/32 anonim ***** válasza:
53%
Nem, le van írva minden. Hívni kell a mentőket a szer nem kimutatható, mivel csak hormon. Valamint mondanod kell hogy allergiás vagy arra a fájdalomcsillapítóra amit nem vehetsz be vele.
2016. febr. 24. 20:40
 25/32 anonim ***** válasza:
11%

aha...értem...Tehát ezen a fantasztikus oldalon az "orvosok" azt tanácsolták neked, hogy ha gáz van, akkor bátran hazudj egy baromi nagyot a mentősök képébe...Ez amúgy így tökre szép és jó, de mi van például, ha hirtelen elájulsz és nem tudsz szólni arról a bizonyos fájdalomcsillapítóról? Megeshet nagyon könnyen a hirtelen jelentkező vérveszteség miatt...

A másik kérdésre a válaszom: De! Szoktam neten külföldről rendelni, de még véletlen sem csempésztetek be olyan dolgokat az országba, ami itthon illegális. Ezért ugyanis börtönbüntetés jár! De ezek szerint te járatos vagy abban, hogyan lehet külföldről illegális szereket behozatni, úgy, hogy az ne tűnjön fel a vámosoknak...a szavaidból ítélve azt hihetné az ember,hogy nem csak abortusz tablettát rendeltél már...

2016. febr. 24. 21:03
 26/32 anonim ***** válasza:
12%

"Mitől rosszabb ez, mint Bécsbe menni miatta?"

khmm...ezt most komolyan magyarázzam el egy elméletileg értelmes felnőtt nőnek? Hát ha kell, akkor tessék:

Bécsben kérlek szépen kórházi körülmények között, orvosi ellenőrzés alatt végzik a tablettás abortuszt! Nem lehet csak úgy a patikában kapni! Szigorúan kórház adja ki!

2016. febr. 24. 21:06
 27/32 anonim ***** válasza:
72%
Azért kell hogy veled legyen valaki! Jézusom olvasd el, ne kelljen már a szádba rágni mindent. Senki sem kényszerít rá, hogy vegyél ilyen tablettát. Részemről befejezve ez a meddő vita.
2016. febr. 24. 21:28
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Én nem kényszerítek senkit semmire! A törvény kényszerít és a józan ész! A törvényre teszel magasról, már tudom. De mi van a józan ésszel? Akinek nincs, azt én nagyon sajnálom, akinek viszont van, de nem hallgat rá, azt végtelenül ostobának tartom.
2016. febr. 24. 21:40
 29/32 anonim ***** válasza:
17%
Az lemaradt az elejéről természetesen, hogy igazad van, senki nem kényszerít arra, hogy megvegyem a tablettát, nem is tudnának. Annál bölcsebb és okosabb vagyok...
2016. febr. 24. 21:43
 30/32 anonim ***** válasza:
17%
érdekesen működtök...aki bűncselekményt tett és illegális szert hozatott be az országba és ezt még büszkén hirdeti is, azt felpontozzátok és felmagasztaljátok, aki pedig ellene van, azt lepontozzátok. Pontosan mutatja a mai világ erkölcsi fertőjét ez a rendszer!És nem csak azért, mert a társadalmi törvények ellen vétettetek, hanem azért, mert az erkölcsiek ellen is!
2016. febr. 25. 07:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!