Akinek volt gyógyszeres abortusza, mesélne róla, hogy
hogyan zajlott?
Figyelt kérdés
Választási lehetőséget kaptam és 1 hetem van rá.
A lehetőségek: gyógyszeres terhességmegszakítás,vagy művi. A gyógyszeressel 2x kapok gyógyszert és a 2.alkalommal 4-6 órát bennt is kell maradnom megfigyelésen.
A művinél csak érzéstelenítőt kapok.
A gyógyszeresnél aztmondta az orvos,hogy 95%-ban nem kell művi befejezés.
Nos,külföldön élek,de a kérdés nem ez volt. Mint írtam(csak ugye sok az értetlen),1 hetet kaptam és mint látszik,rohadtul ideges vagyok,mert konkrétan nem tudok dönteni. 9 hetes korom előtt hozzám sem nyúlnak,mondván,addíg elvetélhetek magamtól is.
Ha leírom,hogy választási lehetőséget kaptam,akkor miből vontad le azt a következtetést,hogy M.o-on élek? Szerinted nem tudom,h otthon nincs tablettás abortusz? Ára ugyanaz... Mindkettő 700 euró plusz orvos látogatási díj,de az egyik érzèstelenítős,míg a másik gondolom rohadt fájdalmas.
Kérek mindenkit,aki érdemben nem tud hozzászólni,az ne tegye.
2016. febr. 21. 17:15
12/32 A kérdező kommentje:
És nem a protokollok érdekelnek,mivel orvossal már konzultáltam.
2016. febr. 21. 17:23
13/32 anonim válasza:
Ha nem Magyarországon élsz és nem is Bécsben, akkor lehet érdemes lenne az adott ország nyelvén utánanézni interneten a dolgoknak, mert itt ezen az oldalon nem hiszem, hogy bárki is érdemben hozzá tudna szólni a kérdéshez. Esetleg akkor, ha elárulod, hol élsz. A protokoll ugyanis valóban minden országban más és más lehet. Érted ugye? Hiába írja le valaki, hogyan zajlott Bécsben egy magánklinikán a tablettás abortusza, ha te nem ott fogod ezt kérni...
2016. febr. 21. 20:24
14/32 anonim válasza:
Jah hogy nem érdekel a protokoll...Akkor mit szeretnél tudni?Tényleg jószándékkal kérdezem és nem kötözködés! Orvossal már konzultáltál, tehát ő elmondta az egészségügyi részét a dolognak, akkor már csak a protokoll maradt, de arról meg nem akarsz tudni.
2016. febr. 21. 20:26
15/32 anonim válasza:
Nekem csak a mutetesrol van tapasztalatom az gyakorlatilag fajdalommentes (boditasban)Ismerosomnek volt gyogyszeres nagyon megszenvedte.
A sok idiotaval ne torodj sajnos megvan a magad baja :( .
2016. febr. 21. 23:06
16/32 anonim válasza:
Értem, mire vagy kíváncsi, bocsi. A gyógyszeres megszakítás amúgy azért nem terjedt el még annyira, mert én bár csak olvastam róla, nem tudom, valóban így van-e, de nem csak 95%-ban végződik művi befejezéssel, hanem sokkal gyakrabban! De mondom, ezt csak olvastam és azt is, hogy valóban iszonyat fájdalommal járhat. Én a helyedben inkább a műtétet választanám, mert annál kevesebb a kockázat, hogy esetleg, csúnya kifejezést használva, benn marad "valami". Egy félig sikerült művi vetélés pedig nagy gondokat okozhat.
2016. febr. 22. 07:44
17/32 anonim válasza:
Nekem muvi volt,ami nem fajt.Mondjuk nekem baba elhalasa miatt,de az eljaras ugyanaz.A gyohyszeres egy fajdalmas folyamat ami bo verzessel jar!Szerintem ,,kevesbe,, marad meg negativ elmenykent,ha a muvit valasztod.Ott bemesz es kb 20perc es kesz is.Mig a gyogyszeres egy hosszantarto folyamat mikozben van idod gomdolkozni rajta mi is tortenik a testedben :/
2016. febr. 23. 09:17
18/32 anonim válasza:
sajnálom, hogy ilyen civilizálatlan válaszokat kapsz... nekem nincsen tapasztalatom, de itt például leírják:
Mi rendeltünk a women on webről, meg is jött ahogy ígérték. Bár hála az égnek másként döntöttünk, nem használtam el.
2016. febr. 23. 21:56
20/32 anonim válasza:
19-es! Nem hiszem, hogy ez legális lenne!!! Magyarországon ugyanis tilos az ilyen tabletta! Ha be is jött a vámon (és igaz, amit állítasz), valami nagy-nagy csoda folytán, bűncselekményt követtél el, amit talán nem kellene itt reklámozni! Magyarországon csak olyan készítmény lehet forgalomba, ami legális! Az abortusz tabletta nem legális! Nem mellesleg baromira idióta az a nő (már bocs), aki a saját életével játszadozik és mindenféle neten rendelt bogyókat beszed! A tablettás abortuszt külföldön is szigorú szabályokkal szabályozzák és orvosi ellenőrzés alá van rendelve! Jobb, ha nem szédíted a többi "nagyokos" nőt erre a baromságra!És lehet háborogni és hőzöngeni, akkor is ez az igazság...Remélem, senki nem lesz olyan ostoba, hogy rád hallgat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!