Miért kell elítélni és lepontozni azt, akinek abortusza volt?
ebben a topikban mindig azt látom, hogy akinek abortusza volt azt egyből elhordjak mindennek.
adott itt egy kérdés, ahol az volt a kérdés, hogy kinek volt már? egyből le vannak pontozva, ami nem 0 azokat én pontoztam fel. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
na meg mindenhol a földig alázzák az ilyen nőket. mégis milyen jogon? nekem nem volt még sose abortuszom, de meg tudom érteni azokat akik erre kenyszerulnek(ha rendesen vedekeztek).. persze azokat én s elitelem akik nem vedekeznek, vagy csak kamu módszerekkel. de aki tényleg mindent az útmutató szerint csinál, és mégis beut a baj? miért kell elítélni? nyilván oka van annak, hogy vedekeztek és nem tudják vallalni, vagy nincs is apuka, csak alkalmi dolog volt.. jobb lenne ha a semmire megszülné a nő, olyan helyre ahol nem vàrtàk a babát? van barátnőm akinek a mai napig mondogatják otthon, hogy ő egy becsuszott hiba, tönkre tette az egyetemi tanulmanyokat stb... ez milyen érzés lehet a gyereknek? bár barátnőm már 20 fölött van, még mindig mondogatják neki..
Mindenki maga dönti el mit kezd az életével.
Ami engem zavar, hogy 8 éve próbálok teherbe esni, mások meg arra sem képesek, hogy odafigyeljenek a védekezésre. Nem tudom milyen gumikat használnak manapság, gyanúsan gyorsan tönkre mennek, a gyógyszert össze-vissza szedik stb.
Igazából butaság, hogy azért ítelem el, mert más nem képes védekezni nekem meg nem sikerül teherbe esnem. Csak nehéz megértenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!