Akinek abortusza volt vagy ismerosnek: hogy estel teherbe?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 03:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
45%
Gyanítom, hogy 99% nem védekezett sehogy, vagy nem védekezett megfelelően, 1%-nál pedig védekezés mellett csúszott be. Gumi, gyógyszer mellett ugyanis ennyi lehet kb a kockázati arány, azt hiszem. Max 2-3 %.
2015. aug. 9. 07:11
 2/25 anonim ***** válasza:
74%

Hat szerintem csak egyféleképpen lehet teherbeesni..

Jó, persze, ott az inszem meg a lombik, de az más téma...

2015. aug. 9. 07:37
 3/25 anonim ***** válasza:
75%
Barátnőm. 23 éves volt akkor. Állítása szerint gumit használtak és nem szakadt ki. Én elhiszem neki, hogy nem szakadt el. De úgy sejtem másban hibázhattak. Mondjuk későn tették fel, először fordítva, vagy a végén nem azonnal vette ki, stb. A szokásos hibák egyike.
2015. aug. 9. 08:46
 4/25 anonim ***** válasza:
82%
Testvérem járt így 18 évesen. Nekem elmondta,hogy egyáltalán nem is védekeztek mondván,hogy velük tuti nem történhet meg. Anyának úgy mondta a storyt,hogy megszakításosan védekeztek. Én mikor ezt megtudtam számomra érthetetlen volt a folog,mert mi normális tájékoztatás kaptunk minden téren mindig. Én is tudtam, hogy nem lehet ilyenekkel játszani, pedig én akkor még csak 16 voltam.
2015. aug. 9. 09:46
 5/25 anonim ***** válasza:
75%
Megszakítás.. magyarul nem védekeztem. Kár szépíteni, sajnos semmin nem változtat.
2015. aug. 9. 10:31
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Bátyámék is megszakítással "védekeztek". Ő mindig csak ezt használta, 2 tervezett gyerek után jött volna a harmadik.

Azóta a felesége szed gyógyszert.

2015. aug. 9. 11:45
 7/25 anonim ***** válasza:
64%
99 százalékuk sehogy, csak ezt állítja.
2015. aug. 9. 11:46
 8/25 anonim ***** válasza:
67%

A pasim "kutyapózban" levette a gumit.

Ezt persze nem nekem vallotta be.

Orrbavertem, szóval ő is szenvedett.

Ó, hogy dögölne meg.

2015. aug. 9. 20:07
 9/25 A kérdező kommentje:

Koszonom, mindenkinek zold kezet adtam, johetnek meg valaszok: sajat es mas sztorijairol is.

Utolso jo kocsog a pasid, hogy ezt csinalta veled... :( Sajnalom.

2015. aug. 9. 23:40
 10/25 anonim ***** válasza:
74%
A barátnőm állítólag szedte a gyógyszert. Aztán persze, a feleségem lett.....Most meg az exem. Persze, sokan elváltak rajtunk kívül is, de biztos vagyok benne, hogy nálunk a "a kályhától kell elindulni" mondás indokolt.
2015. aug. 16. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!