Akinek abortusza volt vagy ismerosnek: hogy estel teherbe?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 03:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Tabletta mellett..nagyon durva, egyáltalán nem állok készen egy gyerekre..
2015. okt. 2. 12:36
 22/25 A kérdező kommentje:

Utolso: rendesen szedted a tablettat, minden nap, vagy esetleg volt mellette valami mas gyogyszer, ami elnyomta a hatasat, esetleg sokaig hasmenes?

Mondjuk mar mindegy a felso, csak kutatas szempontjabol erdekel megis mi az oka a legtobb abortusznak: hatastalan vedekezes / felelotlenseg - amit meg lehetne elozni megfelelo oktatassal.

Milyen a hattered? Van apuka? Dolgoztok? Hany evesek vagytok?

Azert nem mindegy, hogy 17 eves erettsegi elott allo lany vagy. Mondjuk anyukam az volt azota diplomas es 200K-s allami munkahelye van otthon.

Vagy csak egt evvel hamarabb jonna a baba a tervezettnel, amiert lattam mar itt olyan kerdest, hogy el akartak vetetni...:(

2015. okt. 2. 12:45
 23/25 anonim ***** válasza:

Mira mellett hormonos spiral durvan duplan vedeni kellett volna.

Nem vetettuk el mindenki azt allitotta a nogyogyasz is hogy a spiralom nincs a helyen elveszett tuti kihuztam stb

Aztan megszuletett a 4000 kg kislany es a lepenybe ott rohogott a spiral fenykep is keszult rola elkudtek a gyartonak.

2015. okt. 4. 20:01
 24/25 anonim ***** válasza:
58%
Normálisan szedtem, nem volt se hasmenés, se hányás, vagy idegeskedés, igazából csak azt vettem észre, hogy nem jött meg...szerencsére meg tudjuk oldalni a helyzetet, ha esetleg megtartjuk (mert erősen felmerült a gondolat), de még jó 3-5 évig várni akartunk, hogy megteremtsük a lehető legjobb környezetet :) Munkahely megoldott, van nekem is és páromnak is, illetve párom nem alkalmazott hanem saját céggel rendelkezik, így van félretett pénz is. De ettől függetlenül én szeretek ott dolgozni, ahol most dolgozok, és sajnálnám, ha el kell jönnöm..de nyilván ilyen indok miatt nem fogok műtétre menni. És mivel párommal úgy vagyunk, hogy ha már 1 gyerek van, akkor jöjjön még 2, nyilván nem fogok visszamenni egy ideig dolgozni..
2015. okt. 5. 09:54
 25/25 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömnek most lesz a harmadik két év alatt. Ő egyáltalán nem védekezett egyik alkalommal sem.
2016. szept. 23. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!