Akinek abortusza volt vagy ismerosnek: hogy estel teherbe?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 03:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%
#17 vagyok. Az 1. terhességét megszakíttatta, a másodikkor meg elvettem feleségül.
2015. aug. 16. 21:43
 12/25 anonim ***** válasza:
7%

8: És ráment a kapcsolat?

Ez nem jogsértés is egyúttal?

Mik lettek a következmények a fiúra nézve?

2015. aug. 24. 05:02
 13/25 anonim ***** válasza:
67%

Nem számít jogsertésnek, ráadásul nem bizonyítható.

Akkor lett volna jogkövetkezménye, ha megtartom.

De valahogy nem úgy akartam kezdeni az életem 18évesen, hogy egyedül vállalok a szüleim nyakára egy kisbabát, akinek az apja egy f#@sz.

Sikerült neki egy 17 évest is telibe... Oda sem fizet gyerektartást (egy volt osztálytársam kishúga az anxuka), a gyerekét le se tojja. Az édesanyja sem tudja hol van, ő támogatja az unokáját .

2015. aug. 24. 09:02
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
18 évesen az akkori pasim középidőben szó nélkül telelőtt. Terhes lettem, majd mikor szóltam neki , ez volt a válasz: " de jó! csak ki akartam próbálni, hogy termékeny vagyok -e, mert tudom, hogy elveteted."
2015. aug. 24. 10:55
 15/25 anonim ***** válasza:
72%
Ezeknek a nagy része elkerülhető lett volna, ha a nők nem állnak össze teljes idiótákkal.
2015. aug. 25. 17:26
 16/25 A kérdező kommentje:

11. szerintem ezt nem ide akartad irni.

Nyugodtan johetnek meg valaszok. Mindenki aki a kerdesre valaszol zold kezet kap.

2015. aug. 25. 17:27
 17/25 anonim ***** válasza:
én egy lányról tudok, aki nagyon szerelmes volt a barátjába(25-28 év körüliek)de a srác valahogy olyan hű de nagyon nem kötődött a csajhoz, a lány néha nyugtatókat szedett, de ez mellett állítólag a fogamzásgátlót is, egyszer mondta, hogy a nyugtató csökkentheti a fog.gátló hatását, aztán meg már arról beszéltek a srácok hogyan motiválják a lányt abortuszra, és abortusz is lett a vége.
2015. aug. 25. 21:26
 18/25 anonim ***** válasza:
De ide akartam írni (#11 vok, és 58 éves ffi). Összefoglalom. A volt barátnőm - később feleségem -most exem- állítólag szedte a gyógyszert, de az is lehet, hogy amikor teherbe esett naptármódszerrel védekezett(tünk). Rég volt már, nem emléx pontosan. De valamelyik a 2 közül. Lényeg, h. olyankor esett teherbe, amikor nem volt logikus - de kétszer is mondjuk 2 éven belül. Az elsőt elvetette, mert nem akartam házasodni, a második alkalommal pedig összeházasodtunk, 23 év után váltunk el - nem egy harmadik miatt, egy ritka probléma miatt.
2015. aug. 25. 22:15
 19/25 anonim ***** válasza:
előbbi vok (18) - a zöld kézről azért lemondanék - remélem, nem kötelező
2015. aug. 25. 22:17
 20/25 anonim ***** válasza:
ja, 18 vok, ott szúrtam el, amikor 11 -esként az írtam, h. 17 vok (nem is logikus, hogy hivatkozhat valaki 11 -ként arra, hogy ő a 17) (csak visszafelé lehet hivatkozni, előre nem) . Szóval, helyesen 10 -est kellett volna írnom (én sem vettem észre)
2015. aug. 25. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!