Akinek abortusza volt, hogy alakult az élete?
Életem legnehezebb döntése volt, sokszor eszembe jut, hogy vajon jól döntöttem-e, mi lett volna ha...két rossz közül kellett választanom, és a kisebbiket választottam. Nem volt könnyű, sokszor gondolok rá, hogy ma hogyan döntenék, de visszagondolva mindig arra lyukadok ki, hogy ott és akkor ez volt az okos döntés. Azóta az élet valamilyen szinten engem igazolt, meg tudtam alapozni a jövőt egy családnak, ami lett is később.
(Mindig megfogadom, hogy többször nem válaszolok ezzel kapcsolatos kérdésekre, mert aztán csak a lepontozás meg a szitkozódó privát üzenetek jönnek, de szeretném, ha senki nem ásná el magát/adná fel a reményt azért, mert erre a döntésre kényszerült.)
19 évesen volt. Egy alkoholista játékfüggő lett volna az apa.
Most 32 éves vagyok, van egy (káros szenvedélyektől mentes) fantasztikus férjem, házunk, kocsijaink, mindketten dolgozunk.
Fiunk nemsokára 3 éves.
Totálisan más életem van, mintha akkor megtartom a picit (rosszul szedett gyógyszer mellett fogant). Mivel nincsenek szüleim, akkor csak egy szakmunkás papírom volt, nem sokra vittem volna egyedül. Gyerektartást nem kaptam volna, szóval lehet, fel sem tudom nevelni a gyereket, mert a végzettségem szakács, így nem is tudtam volna dolgozni benne gyerek mellett. És csak gyest kaptam volna.
Nem bántam meg azóta sem, mert tudom, hogy ez volt a lehető legjobb döntés akkor. De megtanultam felelősségteljesen, rendesen védekezni...
Fiunk akkor fogant, amikor tudatosan terveztük.(elsőre)
Igen, utólag jó döntést hoztam.
Nekem 16 évesen volt az akkori barátomtól. Annak akkor meg kellett történnie, minden más lenne most, ha nem úgy döntök. Utána elvégeztem az egyetemet, dolgoztam, jó munkahelyem, jó szakmám lett, van két fantasztikus fiam és a 3. gyereket tervezzük egy szuper emberrel együtt.
3 is volt ...
19 évesen egy éppén csak elkezdett párkapcsolatban ...semmi értelme nem lett volna megtartani ... 2 hónapja ha jártunk fogi gátló mellet csúszott be
29 évesen 5 hónappal a 2 gyerekem születése után - császár volt szal ha akartam volna sem tarthatam volna meg, vicces h a doki jött rá mikor fel akarta tenni a spirált ...
41 évésen kiszakadt gumi alkalmi kapcsiban
Am van 3 gyerekem és alapban egy jó életem :-) szal nem bántam meg égyik ab-ot sem
Látom ideértek az abortuszellenesek piros kezeket nyomogatni...
Miért nem hasznosak a válaszaink? Talán nem a kérdésre válaszoltunk???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!