Akinek abortusza volt, hogy alakult az élete?
alig várták, hogy kikerüljön ez a kérdés :D
nyugi, ők megtartanák mindenképp :D
mindenki más a pokol tüzén fog elégni, majd belinkelik a néma sikolyt, amelyben egy 12 hetes magzatot távolítanak el, aki "tudatosan menekül".
uncsi, haladhatnak tovább..
most komolyan ...
ennyire fontos h mennyi a százalékod ?
engem spec nagyon nem érdekel a dolog :-DDD
de azért nyomtam mindenkinek egy zöldet - de csak mert jön a karácsony :-P
En nem voltam 16 mikor terhes lettem. Apum nevelt a nagyszülöknél akik agyvérzés miadt lebénultak, igy menekülni akartam otthonrol és egy 10 évvel idösebb barátom lett. Amikor apam megtudta hogy egy eves kapcsolatbol Baba lesz, elzavarta a palit és a védönövel megbeszélte az abortuszt mintha Ott dem lettem volna. A mütét utánn apámat hibáztattam mindenért és haragbol el is kerültem a házban ha közlekedtem. Pár évvel késöbb megjelent a Volt nagy szerelem és hosszas beszélgetés utánn elárulta hogy ö igazán nem is akarta akkor, de most jó lenne ujra kezdeni.
Nem akartam regényt irni vagy bárkit is untatni de ez Minden hasonlo helyzetben várható. Ma hálás vagyok érte. Ovatos voltam a fiukkal és 20 évesen magam döntöttem ugyan igy mikor rajöttem hogy az uj nagy ö jatéggépezik és alkoholizál.
Most 26 éves vagyok, a párommal 4 éve vagyunk együtt sok nehézség és kétely utánn.A kislányunk 1 éves lesz karácsonykor és tegnap tudtam meg hogy lesz egy kistestvére.
A multat nem felejti el senki és nem is szabad. Lehrt sahát kis titkunk mert különben nem lennének emberek és ha nem látja senki gondolkozzunk el nyugodtan és mindenszentekkor gyujtsunk nyugodtan egy plusz gyertyát.
Jelenleg Ausztriárban élek és összevetve akik otthon vannak, örüljenek mert ITT abortuszt akkor végeznek ha pénzed van KB. 900 € vicc vagy haldokolsz. Nem kérdezik meg a szülöt és még támogatva is lesznek.
Ezek utánn lehrt itélkezni hogy mi a jó és a rossz.
Amig az eletedet jó irányba terelheted, haszáld KI a lehetöséget mert különben mindig egy fal lesz elotted akar hova mesz.
Soah semmit nem tehet az ember az eletben kovetkezmenyek nelkul.
25 eve dolgozom nokkel sokat lattam es hallottam
Egy nap behoztak egy vallasos afrikai Kongoi not aki egy gyulkezet vezetojenek volt a felesege.
Ikreket vart es a 22 heten megindult a szules fajdalom nelkul
A holgy sirt kiabalt magat hibaztatta es senki nem ertette hiszen elso babak voltak senki nem tehet rola ha igy alakul a dolog.
Vigasztaltam nyugtattam bizzon hatha valami csoda folyatan megmaradnak a babak a pocakban.
Egyszer csak elkapta a karom es orult szemekkel ezt suttogta ,,ot abortuszom volt mert nem volt penz az eskuvore es hazassagon kivul szulni a kulturamban lekopessel egyenlo.Isten most buntet meg mert elveszi a ferjem es az en gyerekeim azokat akiket mindennel jobban szerettem volna,,
Senki nem tudta a holgy multjat de o maga poklot jarta meg ott.A babak egy oar mulva megszulettek es ossz egy -ket orat eltek.
A holgy magat buntette lelkiismerete eros volt es szenvedese akkora nyomot hagyott bennem hogy evek mulva is emlekszem arra a tekintetre mint egy fuldoklo aki levegoert kialtott.
23 evesen lettem terhes, es visszagondolva jo dontest hoztam. Eppen akkor kaptam kezhez a diplomamat, egy perc munkaviszonyom meg nem volt. A szuleim nyakan kellett volna elnem a gyerekkel egyutt.
Azota eltelt 3 ev. Van jo munkam, sajat lakasom, kocsim, szuper eletem. Es egy uj parom, ugtanis az apjaval egy masfel evre ra szetmentunk. En nem bantam meg, akkor ez volt a kisebbik rossz.
21 éves voltam, három hónapja jártunk, amikor kiderült, hogy teherbe estem. Közösen döntöttünk és szerintem jól. Persze sajnáltam, mint egy elmulasztott lehetőséget, egy váratlan vendéget, akinek a fogadására nem voltunk felkészülve. Utána még négy évig voltunk együtt.
Nem tudom, hogy alakult volna a jövőm, így sem volt olyan fényes a folytatás, de akkor elég lehetetlen helyzetben voltam, munka nélkül, nulla egzisztenciával. Gyanítom, csak éppen túléltük volna az életet, ha megtartjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!