Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Akinek abortusza volt, hogy...

Akinek abortusza volt, hogy alakult az élete?

Figyelt kérdés
Jó döntést hoztàl akkor, hogy érzed? Segitett ez abban, hogy a későbbiekben jobban alakuljon a jövőd?
2015. dec. 21. 14:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%

alig várták, hogy kikerüljön ez a kérdés :D

nyugi, ők megtartanák mindenképp :D

mindenki más a pokol tüzén fog elégni, majd belinkelik a néma sikolyt, amelyben egy 12 hetes magzatot távolítanak el, aki "tudatosan menekül".

uncsi, haladhatnak tovább..

2015. dec. 21. 22:47
 12/20 anonim ***** válasza:
58%

most komolyan ...

ennyire fontos h mennyi a százalékod ?

engem spec nagyon nem érdekel a dolog :-DDD

de azért nyomtam mindenkinek egy zöldet - de csak mert jön a karácsony :-P

2015. dec. 22. 15:55
 13/20 anonim válasza:
43%

En nem voltam 16 mikor terhes lettem. Apum nevelt a nagyszülöknél akik agyvérzés miadt lebénultak, igy menekülni akartam otthonrol és egy 10 évvel idösebb barátom lett. Amikor apam megtudta hogy egy eves kapcsolatbol Baba lesz, elzavarta a palit és a védönövel megbeszélte az abortuszt mintha Ott dem lettem volna. A mütét utánn apámat hibáztattam mindenért és haragbol el is kerültem a házban ha közlekedtem. Pár évvel késöbb megjelent a Volt nagy szerelem és hosszas beszélgetés utánn elárulta hogy ö igazán nem is akarta akkor, de most jó lenne ujra kezdeni.

Nem akartam regényt irni vagy bárkit is untatni de ez Minden hasonlo helyzetben várható. Ma hálás vagyok érte. Ovatos voltam a fiukkal és 20 évesen magam döntöttem ugyan igy mikor rajöttem hogy az uj nagy ö jatéggépezik és alkoholizál.

Most 26 éves vagyok, a párommal 4 éve vagyunk együtt sok nehézség és kétely utánn.A kislányunk 1 éves lesz karácsonykor és tegnap tudtam meg hogy lesz egy kistestvére.

A multat nem felejti el senki és nem is szabad. Lehrt sahát kis titkunk mert különben nem lennének emberek és ha nem látja senki gondolkozzunk el nyugodtan és mindenszentekkor gyujtsunk nyugodtan egy plusz gyertyát.

Jelenleg Ausztriárban élek és összevetve akik otthon vannak, örüljenek mert ITT abortuszt akkor végeznek ha pénzed van KB. 900 € vicc vagy haldokolsz. Nem kérdezik meg a szülöt és még támogatva is lesznek.

Ezek utánn lehrt itélkezni hogy mi a jó és a rossz.

Amig az eletedet jó irányba terelheted, haszáld KI a lehetöséget mert különben mindig egy fal lesz elotted akar hova mesz.

2015. dec. 23. 11:25
 14/20 anonim ***** válasza:
19%

Soah semmit nem tehet az ember az eletben kovetkezmenyek nelkul.

25 eve dolgozom nokkel sokat lattam es hallottam

Egy nap behoztak egy vallasos afrikai Kongoi not aki egy gyulkezet vezetojenek volt a felesege.

Ikreket vart es a 22 heten megindult a szules fajdalom nelkul

A holgy sirt kiabalt magat hibaztatta es senki nem ertette hiszen elso babak voltak senki nem tehet rola ha igy alakul a dolog.

Vigasztaltam nyugtattam bizzon hatha valami csoda folyatan megmaradnak a babak a pocakban.

Egyszer csak elkapta a karom es orult szemekkel ezt suttogta ,,ot abortuszom volt mert nem volt penz az eskuvore es hazassagon kivul szulni a kulturamban lekopessel egyenlo.Isten most buntet meg mert elveszi a ferjem es az en gyerekeim azokat akiket mindennel jobban szerettem volna,,

Senki nem tudta a holgy multjat de o maga poklot jarta meg ott.A babak egy oar mulva megszulettek es ossz egy -ket orat eltek.

A holgy magat buntette lelkiismerete eros volt es szenvedese akkora nyomot hagyott bennem hogy evek mulva is emlekszem arra a tekintetre mint egy fuldoklo aki levegoert kialtott.

2015. dec. 23. 13:06
 15/20 anonim ***** válasza:
42%
Engem igazán csak az zavar az egészben, hogy ilyen világot kell élnünk. A tiniknek (tisztelet a kevés kivételnek) annyi felelősségtudatuk sincsen mint egy ostoba csirkének és agyuk sem sok van sajnos...14-15, vagy akár már fiatalabban baromira felnőttnek érzik magukat, közben meg olyan sötétek, hogy fogalmuk sincs a védekezésről. Komolyan...a fiúk nagy része azt sem tudja, hogyan húzza fel helyesen az óvszert. Ezt amúgy a lányoknak is illene tudni, de azok is bolondok még ehhez is. Kemény a bírálat ugye? Bárcsak mondhatnék jó dolgokat, de sajnos nem lehet...
2015. dec. 24. 12:58
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

23 evesen lettem terhes, es visszagondolva jo dontest hoztam. Eppen akkor kaptam kezhez a diplomamat, egy perc munkaviszonyom meg nem volt. A szuleim nyakan kellett volna elnem a gyerekkel egyutt.

Azota eltelt 3 ev. Van jo munkam, sajat lakasom, kocsim, szuper eletem. Es egy uj parom, ugtanis az apjaval egy masfel evre ra szetmentunk. En nem bantam meg, akkor ez volt a kisebbik rossz.

2015. dec. 25. 09:38
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
Én nem vagyok abortusz ellenes, nálunk is becsúszott egy baba, és gondolkodtunk az abortuszon, főleg párom akarta. Mikor megláttam ultrahangon ahogy dobog a kis szíve, majdnem elsírtam magam. Nagyon sajnáltam volna elvetetni, tudom, hogy életem végéig bántam volna. Igaz mi megtehettük, hogy megtartsuk, nem ítélem el azokat, akiknek nincs normális anyagi hátterük, vagy párkapcsolatuk és emiatt nem tartják meg, de nekem biztos lelki traumát okozna egy magzat elvesztése. 28h km
2015. dec. 27. 13:10
 18/20 anonim ***** válasza:
66%
Volt abortuszom igen ,es nem bàntuk meg ,akkor felelötlenség lett volna bevàllalni a babàt .Azòta is együtt vagyunk a pàrommal ( férjemmel ) ,nem zuhantunk meg a történtektöl ,jòl vagyunk ,boldogok vagyunk ... Van egy gyönyörü 10 éves lányunk .Nekünk így kerek a vilàg .
2015. dec. 29. 11:40
 19/20 anonim ***** válasza:
57%
Volt egy. Nem tudom, de nem tudtam akkor ezt abban a formában bevállalni. Már volt egy gyerekünk, akartunk is testvért, de nem úgy alakultak a dolgok, ahogy jó lett volna. Ez az egy, ami miatt nem vagyok biztos abban, hogy valóban jó döntés volt-e. Eszembe jut, hogy meg kellett volna oldani, de akkor nem láttam megoldást, most sem látok. Azóta lett még egy gyerekünk, de ez a legnagyobb titkom, nagyon szégyellem magam miatta. Valószínűleg így jobban alakult a jövőm, de nem tudom elfelejteni.
2015. dec. 31. 00:47
 20/20 anonim ***** válasza:
66%

21 éves voltam, három hónapja jártunk, amikor kiderült, hogy teherbe estem. Közösen döntöttünk és szerintem jól. Persze sajnáltam, mint egy elmulasztott lehetőséget, egy váratlan vendéget, akinek a fogadására nem voltunk felkészülve. Utána még négy évig voltunk együtt.

Nem tudom, hogy alakult volna a jövőm, így sem volt olyan fényes a folytatás, de akkor elég lehetetlen helyzetben voltam, munka nélkül, nulla egzisztenciával. Gyanítom, csak éppen túléltük volna az életet, ha megtartjuk.

2016. jan. 1. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!