Mi miatt lehet az, hogy egy nőt nem visel meg az abortusz?
egyszerű
meghoztál egy döntést
ha sikerült, akkor el is fogadtad a döntésed következményét
utólag meg már nincs értelme ezen rágódni
ami volt elmúlt
tovább kell lépni a jövő felé és nem a múltban rekedni
Eldöntötte és mivel nem kívánt terhességről van szó, így nem kötődött hozzá és kész.
Velem is volt ilyen, amikor a kisebbik fiam 2 éves korában visszamentem dolgozni és 2 hónapra rá kiderült, hogy terhes vagyok (gumival védekeztünk).
Mentem volna abortuszra, mert 5 év gyes után nagyon jól éreztem magam a melóban, ráadásul utána már biztosan nem vettek volna vissza még1x, de a sors megoldotta, mert elment a baba.
Engem sem nagyon viselt meg, mert egy porcikám sem kívánt egy újabb terhességet, szülést, szoptatást, 2 év bezártságot, ráadásul sosem akartam nagycsaládos lenni, nekem a 2 gyerek bőven elég...
Azóta Mirena spirálom van, mert azért azt nem szeretném még1x átélni, amit akkor és nagyon gondolkodom az elkötésen is, mert így is minden hónapban parázok, hogy megjön-e...
Igen, kimondtam, nem akarok több gyereket!!!!!!!!
Off: Utolsó: emiatt nem kell szégyenleni magad. A meglévő gyerekeidnek jó anyja vagy, mindenki maga dönti el, hány gyerekre van ideje, energiája...
Az idősebb hölgy lehet, hogy már rég túl van rajta, feldolgozta, ezen kívül nem tudhatjuk miért döntött az abortusz ellen. nem büntetheti magát egy életen át az abortusz miatt, a meglévő gyerekeitől venné el a szeretetet és az energiát a bűntudat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!