Abortusz után szinte semmi vérzés normális?
érdemes visszamenned, mert sajnos akármi is lehet.
most nem riogatni akarlak, de a barátnőmnek pont ugyan ez volt, nem vérzett, és rá 4 napra belázasodott és újra mehetett abortuszra szerencsétlen...
gondolom tudod hogy a vérzéssel lökődnek ki a magzat esetleges bennmaradt részei, szóval tényleg mindenképp menj vissza nehogy vérmérgezést kapjál, ha begyullad a méhszájad vagy valami másod.
Nekem elhalt terhesseg miatt volt mutetem es igy volt, mint neked. A mitet utan kozvetlenul vereztem, de 2-3 oraval kesobb mar eleg volt a tisztasagi betet, az azt koveto 2 napban max pecsetelo verzes volt, vagy az sem. Gondoltam is, hogy ennyivel megusztam, szerencse a szerencsetlensegben.
De a 3. napon beindult, nem volt akkor sem rengeteg, de megint vereztem valamennyire, azutan ismet csak pecseteloverzes volt.
En sem gorcsoltem, nem fajt semmim.
Jaj istenem. Rögtön az ijeszgetés. Nem törvényszerű a vérzés abortusz után. Missed ab-om volt. A mellettem fekvő lány, hányt, elájult, vérzet, nekem semmi bajom nem vo
lt, egyedül a hányás a gyógyszertől. Ha valamit nem tudtok akkor ne irjatok inkabb! Gondolom azóta felhívtad az orvosod. Mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!