17-18 napot késett. Ma viszont megjött. Iszonyú derékfájással de hasi görcsök nincsenek. A vérzés is kevesebb. ma lett volna a következő peteérésem. Lehet az az oka? Vagy ez normális? Vajon baba van? Jan 4re van időpontom dokihoz.
Én azt tettem volna már tegnap, de még talán ma sem késő, hogy elmentem volna az első SZTK-ba és kértem volna egy uh-t, és ha van embrió, kértem volna progeszteron pótlást. Ezt nekem nem akartak adni, de én erősködtem és adtak.:)
Ha van embrió a méhedben és vérzel, az baj, valószínűleg vetélés. De ha nem az, akkor sem tudod te otthon megmenteni.
Ha nem akarsz idegen orvoshoz menni, mert szerinted nincs embrió, akkor várd ki a január 4-et, ahol a dokid meg tudja nézni, volt-e embrió vagy sem. Fontos, hogy lássa, hogyha volt, kiürült-e, megbeszéljétek, hogy esetleg ajánl-e kivizsgálást, hormonsort, ilyesmit.
Amit otthon tenni tudsz: figyeled a vérzést, hátha egy nagyobb darab kijön, akkor azt el tudod a dokinak mondani. Nem nagyobb darab nyálkahártya, hanem nagyobb darab hússzerű (nekem ez volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!