2-3 napos a vérzés, orvos szerint normális, mégsem esem teherbe 1 éve? Nektek sikerült rövid menzesszel is?
Köszi a gyors választ!
Ovutesztelek és az szerint van peteérés. fix 28 napos ciklusok, 14. napon lesz pozi a teszt mindig.
Ovuteszt helyett sokkal hatekonyabb a homerozes.
A teszt sak azt mutatja ki, hogy van-e ovu, de a hogorben nem csak az ovut latod, hanem azt is, hogy milyen az osztrogen- es progeszteronszinted. Pl. hiba van ovud, ha keves a progid. İgy nem lehet teherbe esni.
A kevés és rövid ideig tartó vérzés utalhat vékony méhnyálkahártyára, amibe nem tud megtapadni a baba. Menj dokihoz és ajánl valamit.
Ciklus 2. felében a palástfű tea segíthet és az E vitamin.
Egyébként minden más rendben van nálatok? Párod spermája? Te hormonjaid? Petevezetéked átjárható? Pajzsmirigy?
Nekem a kevés, rövid ideig tartó menstruációmra csak annyit mondott a doki, hogy majd ha babát szeretnék kiderül teherbe esek-e :/ többet nem is megyek hozzá.
Másik doki 1 hónapja az uh-n 5,9 mm-es méhnyálkahártyát mért a 15. napon / 28 napos ciklus, ovu a 14. napon. Nem mondott rá semmit, én pedig csak itthon kezdtem utána olvasgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!