Segítséget es tapasztalatokat várok! A történetem a kovetkező: Van egy 13 hónapos gyonyoru kislanyunk, miota megszultem, gyogyszerrel vedekezunk, semmi gond nem volt eddig egeszen mostanaig! Genetikai vizsgalatra miert van szukseg?
Szerintem félreértettétek egymást. A doki lehet azt hiszi, féltek, hogy beteg lesz a gyógyszer miatt, mert akkor nem tartjátok meg. Ezért akar genetikai vizsgálatra küldeni, és ezért mondta, hogy utána tovább.
De ti semmiképpen nem akarjátok. Ezt mondd meg a dokinak.
Amúgy a gyógyszer mellett fogant babák is egészségesek.
Hat akkor valoszinu
Mert kerdezte h mit szeretnek, es kerdeztem ha esetleg ugy dontunk h abortusz, erre o, genetikai vizsgalat...
Es a papiromra annyit irt, h genetika javasolt gyogyszer szedes miatt
Igazabol nagyon sokat gondolkodtunk es beszelgettunk a parommal, de nem vagyunk meg felkeszulve egy ujabb kis babora, es abszolut nem vagyunk olyan korulmenyek kozott h megegy babo erkezzen
Persze non nyomaszt es faj, de azert is szedtem a gyogyszit, mert nem akarunk egyenlore
Önmagában a gyógyszerszedés miatt nem indokolt az abortusz.
Az egyéb okokat ti látjátok. Ha 1-2 év múlva jó lenne, akkor lehet, hogy most is meg tudjátok oldani.
A részleteket nem ismerem, de egy aránylag egyszerű döntési segítséget hadd javasoljak: fogjatok egy papírt, függőlegesen osszátok ketté és írjátok fel, hogy mi szól mellette és mi ellene. Ez segít tisztán látni, mert amíg nem írja le az ember, addig csak egy zavaros gondolatfelhő az egész.
Csaladdal is beszeltuk a dolgot, termeszetesn sem melette sem ellene nem beszeltek
De annyit tanacsoltak, ha ugy erezzuk hogy nem menne, nem vagyunk felkeszulve, muszalybol szerintuk ne, mert a kesobbiekbe ennek nyoma lehet
Az orvosrol annyit, hogy egy nagyon profi szuper orvos
Valoszinu h azert tanacsolta h elkeruljuk a kinos reszt, eleg gond lesz igy is
De mivan ha minden oke, akkor is megkell jarjom a masik utat
Tehat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!