Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Segítséget es tapasztalatokat...

SzabinaesKornél kérdése:

Segítséget es tapasztalatokat várok! A történetem a kovetkező: Van egy 13 hónapos gyonyoru kislanyunk, miota megszultem, gyogyszerrel vedekezunk, semmi gond nem volt eddig egeszen mostanaig! Genetikai vizsgalatra miert van szukseg?

Figyelt kérdés
Szerdan voltam orvosnal aki megallapitotta, hogy sajnos a gyogyszer mellett becsuszott a baba,5 hetes terhes vagyok! Nagyon sokat gondolkoztunk a parommal, rengeteg almatlan ejszaka, de sajnos az abortusz melett kell dontenunk! Az orvos kerdezte azonnal, mivel gyogyszert szedek, gondolta, hogy igy fogunk donteni, de azert adott 1 het gondolkodasi idot, es annyit mondott, ha abortusz akkor a gyogyszer miatt genetikai vizsgalat es utanna tovabb. De a tovabbrol meg nem beszeltunk! Miert is van erre szukseg, en ugy olvasgattam, hogy csaladsegito es ok adnak egy papirt amivel majd menni lehet? Arra gondoltam h a doki csak akkor csinalja meg ha a genetika kimutatja h gond van a magzattal! Koszonom Egy elkeseredett anyuka

#vizsgálat #Abortusz elott
2016. jan. 29. 22:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
54%
Azert kuldott genetikara,mert,ha talal valamkt ingyen elvegzik a mutetet.Ha pedig egeszseges akkor nektek kell fizetnetek.
2016. febr. 23. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!